Arama sonuçları: *

1. C

Linsoul 11.11 İndirimleri!!!

Ben bugün bronz olanı aldım EW300 alacağım kısmetse :)
  2. C

Eyvallah hocam, ben de sipariş geçeceğim o zaman.
  3. C

❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

İptal geldikçe stoğa düşüyor sonra kapanıyor :D
  4. C

Bilgi alırsan bizi de bilgilendirir misin hocam?
  5. C

Sıkıntı olmayacağını bilsem Silver alıp 11.11'de güzel bir alışveriş yaparım.
  6. C

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞ IPHONELARDA 9 TAKSİT SADECE AXESS

Bende neden sadece world kart görünüyor taksit olarak?
  7. C

Monitör tutucu tavsiye

Sağ olun dostlar, NB aldım.
  8. C

Monitör tutucu tavsiye

Selam dostlar Dell G2724d monitörüm var, tutucu almak istiyorum. Kullanan dostlar öneri yaparsa çok sevinirim.
  9. C

Bilgisayar için hoparlör tavsiyesi

Dostlar selam, bilgisayar için hoparlör arıyorum gönül ister ki hifi yapalım ama şu an o kadar çıkamıyorum maalesef, kafamda bir hoparlör var eğer ki tecrübelerinize göre başka önerirseniz bakıp düşünebilirim...
  10. C

Razer v2 pro orta tuş

Evet evet tekerlek
  11. C

Razer v2 pro orta tuş

Dostlar selam, razer v2 prom var uzun bir süredir kullanıyorum fakat bu orta tuş aşağı yukarı giderken sıkıntılı kafayı yedirtecek gibi ne yaptıysam düzeltemedim. Sormak istediğim bu orta tuş değiştirilebiliyor mu? Eğer ki oluyorsa alıp değiştireceğim.
  12. C

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Evet hocam. İptal edebilirsin istersen işler karışık çünkü.
  13. C

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ben de kulaklık alan taraftayım, geçen ayın 24nde almıştım hiç hareketlenme yoktu Çin'de gözüküyordu mesaj attım, Şu anda gümrüğünüz çok sıkı yunexpress ile gönderim durduruldu elimize geçinde 4px ile göndereceğiz dendi şimdi de yeniden yazmışlar kargonuz hala takılı gözüküyor imha edilirse...
Geri