Sanırım sonsuza kadar hep ara ara da olsa içilecek bu zıkkım. Bıraktım 3 ay oldu ama toplasan ara ara 3 ayda 1 paket içmişimdir. Mesele eskiye göre çok iyi ama tamamen kurtulmayı istiyorum.
https://www.beymen.com/tr/p_tiziana-terenzi-kirke-100-ml-parfum_130136?srsltid=AfmBOooJfxm_L2rv1xIWIvZNOmX14q-qmq2Yqams6ltYHgzvPkK-iCAY (NOT YURT DIŞINDA DAHA UYGUN )
Dostum eğer çok önemli işin yoksa çok tavsiye etmem, Kalp rahatsızlığım var diye gittim Apple Watch Ultra 2 aldım 10 kere anca taktım. Aklıma düştükçe takıyorum yani almanı çok tavsiye etmem ama alacaksan da en uzun şarj ömrü olana bakmana tavsiye ederim
Fonları tüm bankalardan alabilirsin , sistem ortaktır. hepsi aynı şekilde işler x bankasının fonunu y bankasından satın alabilirsin o yüzden mevcutta kullandığın bankayı kullanabilirsin ben genelde TL'de fonunda FIL alıyorum inceleyebilirsin YTD.
Ben bu kadar uzun yazamayacağım.
Kendini Yazılımda ve Marketing'te geliştir. ( Uyurken bile para kazanacağın bir sistem kur.)
Karı kız işlerinde asla olmadığın biri gibi takılma
Her ortama gir kendini kaybetme
Kendini geliştir, dil öğren, dünyayı gezebildiğin kadar gezmeye çalış.
Hayat boyun...
Kardeş bir çok firmadan satın alım yaptım. Burada adı yazılanlarıda kullandım. Bu iş tamamen kişisel tecrübe işi geçen yıl Soccer iptv isimli bi firmadan aldım. ilk 3 ay sonra 6 şimdi ise 12 aylık paketlerini kullanıyorum diğer sezon sonuna kadar götürecek. sezon arasında bi kaç ufak problem...
Kardeşim bu iş aynı altın işi gibi kalite kalite değişiyor ortalama 2000 TL'den başlar 30.000 35.000'e kadar gider eğer ki görme bozukluğun gerçekten var ve hayatına etki ediyorsa SEIKO marka cam olan gözlükleri tavsiye ederim çok üst düzeydir.