Arama sonuçları: *

1. DallasG

Yardım Asus Prime B760M-A D4 üzerinden nasıl Undervolt yapabilirim?

Yardım edecek yok mu?
  2. DallasG

Intel i7 14700KF İşlemciye Undervolting yapmak

yardım edecek yok mu?
  3. DallasG

Bunlar da sıcaklık değeleri ve voltaj değerleri HWiNFO64 uygulamasından. Lolde bile oynarken bu kadar ısınma normal mı bu işlemciyle??
  4. DallasG

Yardım Asus Prime B760M-A D4 üzerinden nasıl Undervolt yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba, Bu anakart için gezmediğim forum gezmediğim asus destek sayfası kalmadı. Bu anakartın bios'u üzerinden nasıl adam akıllı Undervolting işlemi yapabilirim? Lütfen yardımcı olun 2 gündür kafayı yedirtmek üzere bana. Bios'um güncel (son sürüm 1820) Yeni işlemci aldım (i7 14700KF)...
  5. DallasG

i7 14700kf işlemci mi? Ve yükteyken durumu nedir sıcaklıkların paylaşabilir misin acaba?
  6. DallasG

i7 14700kf Isı sorunu

hocam selam, undervolt nasıl yaptın yardımcı olabilir misin? Asus prime b760m-a d4 anakartım var, i7 14700kf kullanıyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim.
  7. DallasG

Bir kaç videoda undervolting işleminden sonra sıcaklıkların ciddi derecede düştüğünü gordum. Kafamı karıştıran bir diğer şey ise, undervolting işlemi yapılan işlemcinin performansı artıyor? Bununda sebebinin thermal throttling in azalmasına veriyorum sıcaklık değeleri düştüğü için, yanılıyor muyum?
  8. DallasG

Arkadaşlar merhaba, i5 12600KF'den i7 14700KF işlemciye geçtim. Cooler Master 240mm sıvı soğutmam var. Ancak bu işlemciyi soğutmaya yetmiyor. Bunun bir çözümü var mı? Makine boşta 39-44 derece arası gidip geliyor ve beni sinir ediyor. Yoksa ben mi çok abartıyorum? 12600KF gibi bir işlemciden...
Geri