Arama sonuçları: *

1. D

Samsung A36 Mı Redmi Note 14 Pro Mu

büyük ihtimalle öyle yapıcam redmi daha çok annem içinmi alsam diye düşünmüştüm sonuçta oyun filan oynamıyacağı için daha uygun olur diye düşündüm
  2. D

Samsung A36 Mı Redmi Note 14 Pro Mu

Kardeşim ve annem için telefon almayı düşünüyorum. Aslında ilk başta yurt dışı Xiaomi veya Redmi almayı planlıyordum; ancak forumlarda ve bazı gruplarda yeni gelen güncellemelerden sonra cihazlarda bazı sorunlar yaşandığını gördüm. Ayrıca kendilerinden uzakta olduğum için IMEI attırma veya bu...
  3. D

Türk Telekom ilk 6 ay 600 sonraki 12 ay 1200 TL olan paket alınır mı?

Bugün ni hayet internetim geldi kısaca yaşadıklarımdan bahsedeyim şimdi eğer binanızda VDSL varsa ve fiber geldiyse uzun bir süre bekleyebilirsiniz belki şehirden şehre değişebilir çünkü TurkNet'in bile haberi olmuyor galiba çünkü net bir cevap veremiyorlar veya vermiyorlar şimdi fiber geldikten...
  4. D

Türk Telekom ilk 6 ay 600 sonraki 12 ay 1200 TL olan paket alınır mı?

Şu anda TurkNet kullanıyorum ama ayın 3'ünden beri maalesef internetim yok binaya geçen ay fiber geldi eski hatları fiber hatlarına bağladıklarından dolayı bayağı bir sorun yaşadım ve bu bunun sırasında hani muhattap bulamamak beni bayağı bir sıktı bu yüzden hem fiber geldiği için Türk telekom'a...
  5. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bunda kararsız kaldım alınır mı? sizce =AT1opyjDI4EgGMF_WWGZXSiKaGJ-l_0ruu9NIXtGrRhWcsZVEplhR67cUE-keJvDuQ_wwA1tkFeZQ5XT0XbrgJjoPl1pmk6EXoIoBBTboCN9xoERUVvi7ZgjVvoCGKcfpRpPI1Ub6hKWT5v-Bp5Sy2n8bBHBiPRq5cmoluTMa_XBS6E']https://www.incehesap.com/apollon-tavsiye-sistem-fiyati... 1751657044 bende...
  6. D

Gaming gecesinden GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB sistem nasıldır

Genel olarak oyun ağırlıklı bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçe maksimum-60k. Şu anda Gaming gecesinde 2 tane gördüm, fiyatlarının 60k inerse alınır mı? Değer mi veya sizlerin bir tavsiyesi var mıdır hazır sistem olarak önerebileceğiniz...
  7. D

Gaming gecesi bu sistem alınır mi

konu açıldığı için ayrı bir konu açmak istemedim bende bu iki sistem arasında kaldım 60k bütçe var indirim olursa tabi oda olmazsa alamaya bilirim bu sistemler nasıldır veya önerebileceğiniz hazır sistem var mıdır acaba başka https://www.incehesap.com/metaverse-pbm-tavsiye-sistem-fiyati-63188/...
Geri