Arama sonuçları: *

1. E

Sorun psu da mı ekran kartında mı

Vram e de uv yapıp bide freesync yi açınca biraz düzeldi
  2. E

Sorun psu da mı ekran kartında mı

sistemim i5 4570 rx 550 2 gb 16 gb ram Hadron 400 watt psu valorantta ekran kartı kullanımımda ani düşüşler oluyor ve fps drop yiyorum sizce ekran kartım bozuk olabilir mi çünkü gtx 560 ti kullanıyordum o kart sorunsuzdu ve o kart 170 watt bu kart 50 watt neden böyle yardımcı olur musunuz...
  3. E

Bilgisayarımda dar boğaz mı var

Her parçasını ben aldım gtx 560 ti kullanıyordum çipi bozulunca rx 550 aldım kanka
  4. E

Bu işlemciye oc yapılabilir mi?
  5. E

Hangi sürücüyü önerirsin
  6. E

merhaba sarı site üzerinden rx550 2 gb kartı aldım işlemcim i5-4570 16 gb ram valorantta 170 180 fps alıyorum ama drop yiyorum yürürken fight da vs işlemcim kartı besleyemiyor mu bu arada iki parçanında sıcaklıkları normal kart 65 70 dereceye çıkıyor işlemcide 50 55 bu kart ek güç istemiyor...
  7. E

Valorant yeni oyun motoru ekran kartım açıcak mı

Dayım sence yüzde kaç ihtimal açmaz bir yüzde ver içim rahatlasın ben bu işin yazılımsal kısmını anlamıyorum
  8. E

Fps düşerse oc yi arttırırız(;
  9. E

i5 4690 k kullanıyorum overclock ile 4.2 ghz görüyor ekran kartımıda oc li kullanıyorum 1000 watt psu var kasamın hava akışıda güzel oc li şekilde bilgisayar gayet performanslı ama bu unreal engine 5 den korkuyorum bi kişi açar diyor bi kişi açmaz diyor net bi cevap alamadım lütfen yardımcı olun...
  10. E

Kanka 11 de de 12 de de uyumlu çalışıyor yazıyor emin misin
  11. E

Teşekkür ederim dostum
  12. E

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuzki valorant unreal engine 5 e geçeceğini duyurdu ben gtx 560 ti kullanıyorum diretix 11 unreal 5 e geçtiği zaman oyun açılacak mı ne olacak bilgili bir arkadaş cevaplıyabilir mi
Geri