Arama sonuçları: *

1. P

❌İndirim Bitti! MSI MPG B850 EDGE TI WIFI7 8799 TL

Öyle bir fiyat yok, alabildiyseniz hayırlı olsun.
  2. P

Bu modem nasıl alınır mı

Bu fiyatı hak etmez 20-30Mbps civarından yüksek hızlarda kablosuzda sıkıntı yaşatabiliyor bu.
  3. P

🔥İndirim GIGABYTE H810M S2H Intel LGA1851 mATX 3.251₺

İşlemci yok sorun orada, 225F fiyatı 14400F ye yakın duruma düşse çok tercih edilir.
  4. P

Servisten ekran kartı değişimi geldi ne yapmalıyım?

Palit senin karttan iyi, değişimi kabul edebilirsin ama o model de ellerinde kalmasa büyük ihtimalle 4070Ti ya da 5070 falan vereceklerdi o yönden kötü olmuş :)
  5. P

Bu tablet alınır mı?

Birine bunu önereceğim de bu bütçede, öncesinde buraya sorayım dedim daha mantıklı cihaz önerisi gelir mi diye.
  6. P

Thh ye başvuru yaptım ama param iade oldu

Hangi firma bu? Yapabileceğiniz en iyi şey sorunu böyle platformlarda anlatmak bence, yoksa ceza aldırmak falan sıkıntılı işler.
  7. P

Thh ye başvuru yaptım ama param iade oldu

Sorun çözüldüyse başvuruyu kapat iş sana patlayabilir sonra. Ama THH için geç kalmışsınız daha önce başvurmuş olsaydınız daha iyi sonuç alırdınız.
  8. P

Bu tablet alınır mı?

Eğitim amaçlı denebilir genel olarak.
  9. P

KAÇ W Psu gerekir bu sisteme Değişmeyi düşünüyorum

Valla şahsen o PSU ile sistemi çalıştırmam bile, birfenix dediğin de en fazla idarelik kullanılır o da kaliteli değil. Minimum 2500 civarı ayırman gerek PSU için, ayırmazsan senin tercihin tabi ama işin sonu 1000 lira orijinal adaptöre vermem diyip 100k lık telefonunu bozanlara benzeyebilir...
  10. P

Intel i5 12400f 3060 ti sistem

Ömrü uzun olur diye düşünüyorum ama bu fiyata hatta daha ucuza bile 5060 lı sistem denk gelirken neden 2 nesil eski 3060Ti demeden edemiyorum…
  11. P

Vatandaki 17k olan sistemde daha iyi kasa/psu var o derece kötü bir kasa, böyle bir sistemi kim neden bu kasayla çıkarır anlamıyorum.
  12. P

Kasayı değiştirme imkanı yok muydu? Kasa iyi olsa 33k fena değil kullan diyeceğim de bunu düzgünce kullanmak için 4K kadar da psu dahil kasa masrafı gerek o zaman da 37K ya çıkıyor fiyat, o fiyata da her türlü daha iyisi alınır diye düşünüyorum.
  13. P

8700F de kötü. Fiyat ne bilmiyorum ama 30K falan değilse alınmaz bence.
  14. P

Bu tablet alınır mı?

Not tutmak için kalemli olması zorunlu, kaliteli ve uzun ömürlü ne önerirsiniz? Aklımda bu var bu alınır mı yoksa şu daha mantıklı dediğiniz var mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYMNY41C?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  15. P

❌İndirim Bitti! Samsung Eğitim İndirimi ile Odyssey G93SD 49” 240hz 0.03ms Monitör 35.249TL

32” 4K 240Hz olana da geçebilirsin aslında mevcut boyuttan memnunsan. Çift monitör gibi kullanmayı gerektirecek bir iş yapılmıyorsa böylesi daha iyi olur 49” koca ekran alıp 27” bölümünde film izlemek zorunda da kalabilirsin sonuçta :)
  16. P

Hangi Tableti Almalıyım?

İşlemci farklarına takılmaya gerek yok şuan M1 bile herhangi bir işte yavaş kalmıyor hepsi tablet için çok hızlı, ama 7. Nesil Proda 120Hz Oled ekran olduğu için görüntü çok daha kaliteli durur. Pil konusunda hepsi az çok aynı gidiyor Apple ona göre ayarlıyor cihazları. Sadece eskiden 13”...
  17. P

Bu sisteme hangi ekran kartı?

Alınan bir parça yoksa toplam bütçe verin ona göre toplu bir öneri yapayım.
  18. P

Bu sisteme hangi ekran kartı?

Yani amaç oyunsa böyle bir sisteme minimum 9070XT veya 5070 serisi takılması lazım ki o işlemci bir işe yarasın, diğer türlü R7 almanın anlamı kalmıyor. Amaç iş ise zaten Nvidia ezer geçer AMD düşünmek bile mantıklı değil.
  19. P

Hangi Tableti Almalıyım?

Onun sebebini diğer arkadaşa yazdım, ekranı farklı o cihazın. Ama ben kullansam ondan da 5-6 saat falan ekran süresi çıkartırım, parlaklığı çok açmak ve oyun oynamak gibi ağır işler yapmak da ekran süresini etkiliyor.
Geri