Arama sonuçları: *

1. Y

A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

fikrin için teşekkür ederim
  2. Y

youtube da altın elbiseli adam diye biirini buldum bi iki videosunu izledim. şuan alacağım ilk motor olacağı için eski ucuz bir scooter almayı düşünüyorum. fikirlerimi baya bir değiştirdi. 2-3 ay scooter kullanırım sonrasında naked a yükseltirim muhtemelen. 4-5 ay sonra eğer tatmin olmazsam...
  3. Y

çin malı alınmaz demişlerdi ama
  4. Y

bende farklı motorlar sandım bir an
  5. Y

son o o naked diye onu ikinci plana atmıştım QJ SRK 125S dimi bu motor
  6. Y

o zaman genel düşünceniz şu mu ilk motor için naked al gerek parça, gerek servis olarak üzmez illaki racing alacaksan çin alma japon al onlarında ekspertizinin sağlam olması gerek
  7. Y

hayır ben kimseyi suçlu bulmam yada kimsenin arkasından konuşmam zaten sizin fikirlerinizi öğrenmke içinbu konuyu açtım 1751759624 racingden vaz mı geçeyim
  8. Y

aklım sadece şunda eski bir motor alıp sürekli bir değişen servis mi ,yoksa yeni alıp rahata bakmak mı ,riske girmeye değermi 1751759341 cruiser çok heybetli duruyor ama bana biraz serseri işi duruyor, tamamen kendi fikrimdir.
  9. Y

öyle bir takıntım yok sadece fotoğraflarda 1000km bir servise getirinz diyor bu her motorda mı böyle yoksa bu eski olduğu için mi
  10. Y

naked ı en son seçenek olarak düşünmek istiyorum
  11. Y

gece gece ismin gözüme takıldı🙃 1751758639 önerilen motorlar üzerinden gittim
  12. Y

racing alıcamda en babalarını almıcam 1751758492 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125r-0-motor-yapildi-honda-konsukta-1253731313/detay böyle bir motor buldum çok temize benziyor
  13. Y

içimdeki hevesten dolayı racing alıyorum. 1751758382 buraya link atabiliyor muyuz?
  14. Y

bende onu düşünüyorum değmez bencede 1751757937 uygun fiyatlı bulursam beğenirsem alcam 1751757990 bilmediğimden soruyorum yine ikinci el motor alırkan km ne olması lazım max-min
  15. Y

önerdiğiniz motorlara baktım içimdeki hevesten dolayı aprilia rs 125 2024 çok cazib geldi ama öbür motorlar ile aralarında fiyat farkı var epey. ilk motorum olduğu için olası arıza parça değişimi içinde bir bütçe kalsın istiyorum, ya birde hevesimi atamadan çalınırsa çok üzülürüm. değer mi...
  16. Y

zaten lise öğrencisiyim okuldan eve, evden arkadaşlara, trafikte çok zaman geçirceğimi düşünmüyorum o yüzden sormuştum. çok zamandan kastım 1.5-2 saat üzeri
  17. Y

tamamen merakımdan soruyorum bel sorunu yaşayan insanlar günlük ortalam ne kadar kullanıyorlar
  18. Y

değip değmiceğine bilemedeğim için danışmaya geldim. yani bilemedim
  19. Y

haklısında işte heves 1751755610 bakıcam şimdi 1751755629 bunlarda bakıcam
  20. Y

tamamen kendi fikrimi belirtecem, tabikide yanlış düşünüyor olabilirim. acemiliğe verin. okulumda motor süreni geçtim motordan anlayan bi elin parmağını imkanı yok geçmez. onlar bu markanın kötü olduğunu bilse ne olur bilmese ne olur 1751755236 bütçeyi biraz fazla zorladığı için listemden...
Geri