Arama sonuçları: *

1. J

🔥İndirim Trendyol yermek 200₺ indirim

eyvallah maça kadar bi yarım kg baklava çektim :D
  2. J

Havit game note fuxi h3 kablosuz bağlantı sorunu

tam şarj olana kadar takılı kalsın ondan sonra güç tuşuna uzunca basıp açtıktan sonra tekrar güç tuşuna çift tık yapıp bağlanmayı dene bluetooth mode diye bir ses çıkıyor bi dene istersen
  3. J

Netspeed nasıl iyi midir?

Tecrübelerim sonucu öğrendiğim şey Türk Telekom altyapısında Türk Telekomdan başkasından internet almayacaksın illaki saçma sapan birşeyler oluyor ve çözemiyorlar. Destek kaydı açıyorsun tamam diyorlar dümenden bir modem resetliyorlar aynı şekil devam ediyor bir daha destek kaydı açıyorsun yine...
  4. J

Dostum siber saldırı zımbırtısında kullanamadık faturayı göndermeye devam ettiler, artı iptal ederken modem onlara geçtiği sürede bile faturalandırmayı durdurmayıp yazıyorlar. Ben yeni iptal ettim hatta fatura günü ayın sekiziydi adamlar dokuzunda iptal etti diye 15 lira civarı bi fatura daha...
  5. J

Sakın bulaşma netspeede, adam akıllı internet veremez bir sorun olsa çözemez birde kapatmak istediğinde kullanmadığın günleri bile hesap edip son faturaya yazar.
  6. Silinecek

Reply to question by 'junglebldbsk' on the classified ad 'Silinecek'

Hala satılık mı satılıksa 15 olur mu ve hangi şehir
  7. J

Feedback posted by junglebldbsk on CeaserDD

Xbox ilanı vardı WhatsAppdan konuştuk kargoya verirken ürünü görüntülü aramasını istedim neymiş arkadaşın paketi yokmuş :D amatör bir dolandırıcı hiç muhatap bile olmayın.
Geri