Arama sonuçları: *

1. I

Kulaklık önerisi 3 k bütçe

maksimum 3 k bütçem var havit h7 ve 2039 bg arasında kaldım bazıları 2039 un sesine biraz az demiş blacksharkv2x düşünüyordum ama havitin kablosuz olması ilgimi çekti siz ne önerirsiniz başka kulaklıkta olablilir mümkünse kablosuz.
  2. I

Işlemci davranış anormalliği

Biraz araştırma sonu kaynağın core performance boost olduğunu öğrendim evde deneyeceğim fakat bu soğutucu ile bu sıcaklıklar gerçekten fazla
  3. I

Performans çok dusermi
  4. I

bende ryzen 5 7600 var x olan değil yanlış anlaşılmasın ve ileride işlemci yükseltirim diye aorus water force 2 360mm sıvı soğutma kullanıyorum 1 hafta önce işlemci 70 watt ı geçmiyordu bugün bios güncelledim pc çok kasmaya başladı hiçbirşey açık deilkende sonra eski bir sürüme geri geçeyim...
  5. I

Rtx 5070 kartımla dlss3 fg açamıyorum

yeni rtx 5070 li pc aldım fakat ilk hogwarts legacy de deneyiyim dedim girdiğimde dlss açılıyor ama versiyonu 3.1 ve fg kutusu açılmıyor yanında frame gen is not supported on your current hardware or upscaler settings diyor nvidia app ve game driverimı yeni güncel kurdum .
  6. I

Hazır sistemi aldığım fiyat uygunmu ?

soğutucudan bahsediyoruym
  7. I

hocam ben şuan çalışıyorum normalde yazın toplam kazanacağım para 33 k falan ailem destek oldu bende çok zora sokmamak isteidm o yüzden okul açılınca para biriktirip alayım dedim
  8. I

thermalright biliyordum zaten çokta iyi işler çıkarıyorlar ucuza
  9. I

tamamdır sağolun
  10. I

hocam soğutucuyu biliyorum 2 ay sonra değiştireceğimde şeyi çözemedim bazı arkadaşlarım pahalı dedide 5070 33 k işlemci 6k anakart 5 k zaten 44 k yapıyor niye pahalı diyorlar onu çözemedim
  11. I

4 temmuz da gaming gecesinde incehesaptan İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci (66620) Anakart 1 x ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart (70608) Ekran Kartı 1 x ASUS PRIME GeForce RTX 5070 PRIME-RTX5070-O12G 12GB...
Geri