Arama sonuçları: *

1. pyongyang

S26 Alınır mı? (50-60k Bütçe)

Kompakt cihaz arıyosan S25 al.
  2. pyongyang

Öneri Iphone 17 mi Yoksa S26 Ultra mı Almalıyım?

S26 ultra her bakımdan çok daha iyi. S26 ultranın rakibi ancak 17 pro max olur. Ben misal büyük telefon sevmiyorum. Yukarda bahsettiğim 2 telefonu da almazdım. Senin için boyut önemli değilse ikisinden birini alabilirsin. Boyut önemli dersen ben sana 17 pro derim.
  3. pyongyang

Gürcistan'dan Ne Alınır?

Khvicha Kvaratshelia. Bizim milli takıma alsana.
  4. pyongyang

Yardım Tv Önerisi (Lütfen Yardım!)

Önerebileceğim en düşük bütçeli televizyon bu https://amzn.eu/d/0b6OGOxY
  5. pyongyang

35k Sularında Telefon Önerisi

En mantıklı tercih Samsung S24 256gb olur.
  6. pyongyang

Yardım Dualtron Victor Limited Kullanan Var mı?

Dostlar scooter alma düşüncem var. Şöyle üst segment olarak Victor limited gözüme çarptı. Fiyat 140 bin. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
  7. pyongyang

Iphone 17 mi 16 Pro Mu

16 pro daha iyi bir telefon ama sen yinede sıfır 17 al.
  8. pyongyang

15k Civarı Tablet Önerisi

[H3 id='Samsung+Galaxy+Tab+S10+FE+al']Samsung Galaxy Tab S10 FE al[/H3]
  9. pyongyang

30-40k aralığında fp telefon

İphone 15 kullanıyosan sana büyük telefon gelmez. Kullanamazsın. O bütçede S24 çok iyi bir seçenek ama şarj konusunda iphone 15 den çok bir artısı yok. Sıfır olması açısından artılarını hissedebilirsin. S25 alabiliyosan direkt al. İphone 15'den ciddi anlamda daha iyi bir telefon. Geçtiğinde...
  10. pyongyang

Yardım Kaliteli Powerbank Markaları Nelerdir ?

Linkini attığın Spigen çok iyidir, kalitedir. Bir de bunların 20.000 mah metal kasa olanları var ama onlar biraz ağır ve dahili kablosu yok.
  11. pyongyang

Yardım Max 25k android telefon öneri

Samsung A56 o bütçede en mantıklısı.
  12. pyongyang

Yardım İPhone 17 nereden almalıyım?

Paran varsa 17 pro al. İleride çok yararını görürsün.
  13. pyongyang

İnceleme S24FE İncelemesi (06.04.2026 Güncellemeli)

Düz S serisi ile FE serisini kıyaslamayın. Fe demek, düşük bütçe amaçlı kırpılmış telefon demek. İki segment arasındaki farkı donanımdan anlamasan bile tasarımdan mutlaka anlarsın.
  14. pyongyang

İnceleme S24FE İncelemesi (06.04.2026 Güncellemeli)

Şahsen S24 FE alacağıma düz S24 alırım. Daha kompakt, daha premium.
  15. pyongyang

TABLET OLED mi İPS mi

Dostum ekran senin için önemliyse Samsung al. Bütçeni biraz daha zorlasan 32k ya Tab S10 plus var taş gibi. Onu al, 10 sene kullan.
  16. pyongyang

Yardım Spiderman Remastered ile Spiderman 2 arasındaki fark ne?

Dostlar bu ikisinden birini alacağım. İki oyunu da daha önce hiç oynamadım. Aslında hiç spiderman oyunu oynamadım. Aralarındaki fark ne? Hangisi alayım?
  17. pyongyang

İPhone 13 ten hangi iPhone a geçmek mantıklı?

YD sıkıntı. İmeri kayıt ettirmen gerek. Ettirmezsen arama yapamazsın, mobil veri kullanamazsın. İkinci telefon alacaksan bilemem.
  18. pyongyang

Düz 16 alınmaz. Düz alacaksan 17 alabilirsin. 16 pro alabilirsin. Dediğim gibi 16e ve 17e modellerini alabilirsin.
  19. pyongyang

iphone 13 den 16e ye geçmek mantıklı, 17'ye geçmek mantıklı. Onun dışında 16 pro ve üstü pro serileri mantıklı. Bunlar dışı geçme.
Geri