Arama sonuçları: *

1. kinyassama

Ekran kartı anakart ve sıvı soğutucunun sığacağı kasa

Arctic Liquid Freezer III 360 soğutucu Asus Prime B650M-R anakart ve AsRock RX 9070 XT Steel Legend Dark ekran kartının sığabilecegi bir kasa arıyorum, tercihen psulu olursa çok sevinirim, önerilerinize açığım.
  2. kinyassama

AMD RYZEN 7800x3d nereden güvenilir alabilirim?

Evet dostum ama 1800 lira daha fazla ve taksit seçeneği yok. Magic'ten alınır mı sence 1752319750 Akakçe'den bakıyorum dostum en ucuzları n11deki satıcılar, büyük ihtimalle n11 az komisyon alıyor satıcılardan
  3. kinyassama

AMD RYZEN 7800x3d nereden güvenilir alabilirim?

Merhaba, ryzen7800x3d almak istiyorum ancak n11'de çok fazla mağaza var ve hangisine güveneceğimi şaşırdım. Magic, Aptekteknoloji, güneysuteknoloji,dfs bilgisayar gibi bir sürü mağaza var şuan n11'de. Yardımcı olur musunuz?
  4. kinyassama

Öneri Ajazz AJ159 nasıldır?

Hocam yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Şarj süresi konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Malzeme kalitesi biraz kötü, sol tıkın ömrünün maksimum 3 yıl olacağını varsayıyorum ya da 2.5. Ama tam fiyat performans ürünü alabilirsiniz.
  5. kinyassama

🔥İndirim Radeon RX9070 XT Pulse 33.499,20TL

paylaşmayacağım bir daha dostum
  6. kinyassama

Temudan klavye alıyorum

Ancak şunu unutma, sadece para iadesi yapılıyor. Vergi iadesi yapılmıyor
  7. kinyassama

Ben Amazon indirimi bittiğini sandığım için paylaşım yapmıştım, herkes bir anda yüklenmiş aynı yeşil sitedeki gibi :) Bu kartın bu fiyatlara satılmasını ben de doğru bulmuyorum ama ülkemizde maalesef bir türlü düşmek bilmiyor :/ 1752136287 Evet biliyorum yine, ancak son stok kaldığını görüp...
  8. kinyassama

Anlıyoruz dostum sıkıntı yok, paylaşmak istedim sadece bir daha da paylaşmayacağım fiyat düştüğünde falan. Akakçeden bildirim geldi paylaşmak istedim. Evet biliyorum. Özür dilerim bir daha paylaşım yapmayacağım.
  9. kinyassama

Radeon RX9070 XT Pulse 33.499,20TL https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-9070-xt-pulse-gaming-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-54428?v=1.30
  10. kinyassama

🔥İndirim Amazon Prime ile Asus Prime B650M-R 3980TL

Haklısınız hocam, 240mm alacaktım ancak araştıracağım. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
  11. kinyassama

7800x3d takmak istiyorsam ne yapacağım hocam, iptal mi edeyim
  12. kinyassama

Hocam çok fazla bütçem yok, 5070 ve 7800x3d alacağımdan biraz anakart, ssd, ram gibi bileşenlerden kısmak zorunda kaldım. Eğer bir sorun yaşayacaksam direkt iptal edebilirim. Var mı bir öneriniz?
  13. kinyassama

Hocam öneriyor musunuz? Ben de sabah bu anakartta karar kılmıştım ancak indirimde olduğunu bilmiyordum, Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 ile akar değil mi? Doğru araştırmışım
  14. kinyassama

7K Öneri Telefon(Yenilenmişte olur)

Hocam, 7k bütçeye temiz bulabilir miyim sizce?
  15. kinyassama

7K Öneri Telefon(Yenilenmişte olur)

Dostlarım merhaba, anneannem için telefon alacağım. Telefon ile sadece minimum işlemler yapacak, sosyal medyalar ve konuşma gibi. Bütçem ise 7000, öneriniz var mıdır? Yenilenmiş telefonlarda olabilir
  16. kinyassama

❌İndirim Bitti! Hazır sistemler peşin fiyatına taksit N11 (incehesap) ile

Sağolun hocam cevapı bize gönderdiğin için, Ben etmeyeceğim hocam beklemeye devam edeceğim bakalım
  17. kinyassama

1440p Monitör önerisi

nasıl bir değişiklik olmuş hocam
  18. kinyassama

1440p Monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor-p-HBCV00004SCNJM?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0& Dostum yaklaşık 4-5 ay önce baya bir araştırarak bu monitörü aldım, çok memnunum listene ekleyebilirsin istersen.
  19. kinyassama

Ev ve Bilgisayar İçin Uygun Tornavida Seti Tavsiyesi Arıyorum (F/P Odaklı)

https://share.temu.com/9aZ9SRAuJCA Dostum ben bu tarz bir ürün kullanıyorum yine temu'dan almıştım. Gayet memnunum her işimizi görüyor evde. Senin attığında içine sindiyse alabilirsin o da güzel duruyor.
Geri