Arama sonuçları: *

1. R

Gaming gen tr iade süreci

hocam bu seferde ürünü sıfırıyla değiştirmeyi talep ettiler ve tüketici haklarını hiçe sayan iade seçeneğinin bulunmadığını yazdılar thh başvurmayı düşünüyorum
  2. R

Gaming gen trnin tüketici haklarını hiçe sayması

gaming gen trden aldığım imola 4060 sistemi iade etmek istememe rağmen tüketici haklarımı hiçe sayarak ürünün iadesi kabul etmiyorlar ve sıfır ürünle değiştirmeyi talep ediyolar ürünün elime ulaşması üzerine 14 gün geçmemiş olmasına rağmen ben hakkımı kullanamıyorum
  3. R

zorluk yaşarsam hocam rahatsız olmazsanız size yazabilir miyim
  4. R

teşekkürler hocam direkt size mesaj atabiliyor muyum buradab
  5. R

çok teşekkür ederim hıcam bu bana kolaylık sağlayacaktır
  6. R

perşembe elime ulaştı cuma ginğ arıza verdi cumartesi mail yazdım bu sbaah dönüş yaltılar 1751884214 deneyeceğim hocam
  7. R

hocam görşntğ vermiyor
  8. R

Gaming gem tr iade sürecim

direkt bu hakkımı kulanacağım hıcam bu arada teşekkür ederim yardımınız için
  9. R

hocam sence ne yapabilirim direkt sebepsiz bir iade mi başlarmalıyım
  10. R

baktım hocam kablolarda sorun yoktu 1751882952 hıcam tüketici haklarının 6502 sayılı cayma hakkı olan bir mail attım
  11. R

hocam bugün zaten bi mail daha atıcam 1751882157 normal bir şekilde pcnin toplam 2. kullanım saatinde ekran görüntü vermeyi kesti hocam
  12. R

perşembe günü elime ulaştı cuma günü sorun oluştu cumartesi mail attım pazar tatil olduğu için bu sabah dönüş yaptılar 1751881382 hocam uğraşacağım gibi benim garibime gelen şey zaten özelleştirme yapmamama rağmen iade kabul etmemeleri
  13. R

değişim talep ettiler
  14. R

Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz günlerde gaming gen trden imola 4060lı hazır sistemi özelleştirme yapmadan satın almıştım kullanmaya başladıktan sonra ekran kartı arızası olduğunu düşündüğüm bir hatayla karşılaştım ve destek ekibine güzelce sorunumu ilettim destek ekibi bana para iadesi...
  15. R

Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz günlerde gaming gen trden imola 4060lı hazır sistemi özelleştirme yapmadan satın almıştım kullanmaya başladıktan sonra ekran kartı arızası olduğunu düşündüğüm bir hatayla karşılaştım ve destek ekibine güzelce sorunumu ilettim destek ekibi bana para iadesi...
Geri