Arama sonuçları: *

1. Vartenisth

Modlu Minecraft Server İçin Host Önerisi

birsunucum öneririm hem fiyatları uygun hem de kaliteli hizmet sunuyorlar ben orda barındırıyorum
  2. Vartenisth

Öneri Hosting Önerisi Olan Var Mı?

Benim sistemlerim birsunucum'da barınıyor. Gayet memnun kaldım hem fiyatları da aşırı uygun inceleyin derim
  3. Vartenisth

Minecraft aternos yerine ne kullanılır

birsunucum.com'da çok ucuza vds'ler var. Burdan 2gb vds bile alsanız arkadaşınızla oynayabilirsiniz.
  4. Vartenisth

Oyun için VDS sağlayıcısı lazım

Birsunucum'a bakabilirsiniz. FiveM için Ultra VDS paketlerinin işinizi görebileceğinizi düşünüyorum.
  5. Vartenisth

Çözüldü✓ CPU Termal Macun Taştı

İşlemciyi biraz kağıt ile temizledim tekrardan taktım düzeldi. Ya tam oturtamamışım ya da termal macunu temizlediğim için düzeldi. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
  6. Vartenisth

Teşekkürler cevaplarınız için. Anakar ve CPU yeni aldım. Fakat açılmıyor ve CPU Debug ışığı yanıyor. Sorun ne olabilir?
  7. Vartenisth

Termal macun fotoğraftaki gibi biraz taşmış. PC açılmadı ve Debug ışıklarında CPU ışığı yandı. Bu termal macunun taşması bir sorun teşkil eder mi? İşlemciyi yeni aldım. Ryzen 5 5600
  8. Vartenisth

Bu Sistem İle Darboğaz yaşarmıyım

Aynısını kullanıyorum. Nasıl bir sorunmuş karşılaşırsam merhaba diyeyim.
  9. Vartenisth

Aynı bütçede daha iyi sistem varken neden paylaşmayalım ki ? Sen aynı paraya daha iyisini alabilmeye hayır mı dersin ? https://www.incehesap.com/pch-e-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-44501/ Bu sistemin işlemcisini Ryzen 5 2600 ile, SSD'sini de James Donkey 240GB olanla değiştirirsen 70...
  10. Vartenisth

Bu eşitliği neye göre belirttiğini söyleyebilir misin ? https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-2600-vs-AMD-Ryzen-5-1600AF/3955vsm563877
  11. Vartenisth

7000 tl monitörsüz pc önerisi

https://www.itopya.com/VGxScmVVMXFWWGhOYWtWNk16VXc1Njk=.share Şöyle bir sistem topladım senin için.
  12. Vartenisth

Sistemimin Ederi Nedir?

AMD Ryzen 5 3600 Gigabyte B450 S2H Adata XPG 16 Gb (2*8) 3200 mHz Cl16 RAM XFX Rx 5600XT 6Gb Adata XPG 256 Gb SSD Samsung 860 Evo 500 Gb SSD Corsair Spec Delta RGB Kasa ve 550W PSU Aoc 24G2U 1 ms 144 hz 24 İnc Monitör Asus Tuf K5 Mech-Brane Klavye Asus Tuf M5 6200Dpi Optik Mouse Rampage R36 Drop...
  13. Vartenisth

James Donkey,gamepower monitör kullanan varmı memmunmusunuz?

Monitör dediğimiz şey senin saatlerce gözlerini ayırmayacağın bu sebeple de göz sağlığı için mavi ışık filtresi gibi özelliklerin bulunması hatta bunların sertifikasını alabilmiş bilgisayar parçasıdır. Kesinlikle ASUS LG AOC gibi bilindik markaları tercih etmeni öneriyorum.
  14. Vartenisth

Letgo Troll-2 (EFSANE 😂)

Vaktini bunlarla uğraşmak yerine forumda rehber konu açıp 1050Ti ekran kartının güncel olmadığı ve tercih edilmemesi gerektiğini anlatıp daha iyi ve doğru yönlendirmeler yapabilirsin diye düşünüyorum. Böylelikle bu tarz satıcılar insanları kandırmayı başaramaz.
  15. Vartenisth

Cs go sadece menüde kasma sorunu

Dünden bugüne kesinlikle bir şey değiştirilmiştir pcde. Geri adım at ve ne ayar değiştirdiysen geriye döndür. Program yüklediysen sil. Bunu elle yap sistem geri yükleme yapma.
  16. Vartenisth

Sistemimin Ederi Nedir?

Kulaklığın ve A-Data SSD'in fiyata dahil değil. Sistemi ve ekipmanları incehesapta 0 topladığımda bu fiyata çıkıyor.
  17. Vartenisth

Öneri Ücretiz En iyi Virüs Programı Hangisi?

İnternette nereye tıklaman gerektiğini iyi bilirsen virüs programlarına ihtiyacın olmaz. Şüphe ettiğin bir .exe dosyası varsa hemen VirusTotal'a yükle ve tarasın. Ama illa ki öneri istersen Windows Defender gayet yeterli.
  18. Vartenisth

Modding Windows Hızlı Açma Kesin Çözüm (REHBER)

Tavsiye etmiyorum demedim zaten :D Olayın mantığını, neden işe yaradığını ve neden sınırlanma gereği hissedildiğini anlatıyorum. Parçalarınız sizin istediğiniz gibi kullanmakta özgürsünüz.
  19. Vartenisth

Sata kablosu

Mahalle bilgisayarcısından 2. el 5 liraya sağlam bir SATA kablosu bulman çok muhtemel. Bir de kargo parası ödemeni hiç önermem. 2.5₺ ye bilgisayarcıdan aldığım SATA kablom cayır cayır 1,5 yıldır çalışıyor.
  20. Vartenisth

Modding Windows Hızlı Açma Kesin Çözüm (REHBER)

Bilgisayar ilk çalıştığında işlemci aşırı ısınır ve sonrasında fanla birlikte soğumaya başlar. Bu söylediğim 1-2 saniyelik olay. Windowsun default ayarında fazla çekirdek kullanıp işlemci ilk çalıştığında aşırı ısıya maruz kalmasın diye çekirdek kullanımı sınırlandırılmış. Olayın mantığı bu...
Geri