Arama sonuçları: *

1. red_gehenna

Çözüldü✓ ETHERNET KABLOSU TAKILI FAKAT İNTERNET YOK

Cozdum problemi vpn im ile alakaliymis
  2. red_gehenna

Çözüldü✓ ETHERNET KABLOSU TAKILI FAKAT İNTERNET YOK

Arkadaşlar ethernet kablom takılı internet bağlantısı yok deniyor sıkıntı wi fi veya ethernet kablosunda olmadığını düşünüyorum çünkü kendi telefonumun internetiyle usb bağlandım ama yine de internet yok deniyor ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?
  3. red_gehenna

İncehesap'tan hazır PC sorunu

Video yok yardım için teşekkürler
  4. red_gehenna

İçindeki bileşenlere zarar vermiş olabilir bu sebeple bilgisayarı kurmadim veya acmadim İçini açmadim malum incehesap bahane bulur diye Bileşenlere zarar vermişse diye açmadim veya takmaya calismadim macun çoktan kurumuştu yarın tekrar bakmaya gidecem(fan içinde salanmışa benziyo pek zamanım...
  5. red_gehenna

Tamam abi haber edersin Hayır konuda anlattım zaten fan direkt düşmüş fanı tutan aparatlar hale islemcinin üstünde markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum kargo yada incehesap birleştirirken bir sıkıntı oluşturmuştur.
  6. red_gehenna

Ben sana kasamın nerde olduğunu sormadım veya böyle bir konu açmadım bir sorunum var bunun konusunu açtım sorunuma bir çözüm sunamicaksan cevap vermene gerek yok bir sıkıntın mı var
  7. red_gehenna

Komik bir şey olduğunu sanmıyorum kasa başka bir evdeydi Hayır direkt soğutucunun sabitleme aparatı hariç direkt kasanın içinde konuyu açma sebebim iade harici başka bir yol varmı?
  8. red_gehenna

İncehesap'tan hazır sistem aldım soğutucu kasanın içine düşmüş, iade içinde 14 günü çoktan geçti ne yapabilirim?
  9. red_gehenna

MONİTÖR ÖNERİSİ (4000TL)

Hocam bilginiz varsa KTC H25T7 24.5" 3 ms Full HD IPS 180 Hz 4000tl fiyatıyla bu monitör Alınır mı??
  10. red_gehenna

MONİTÖR ÖNERİSİ (4000TL)

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-fazeon-x24f166p-24-5-ms-full-hd-pivot-ips-165-hz-oyuncu-u-fiyati,1130609099.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-nitro-vg240ym3bmiipx-um-qx0ee-315-23-8-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,947323819.html ikisi arasında kaldım hangisini...
  11. red_gehenna

Rtx 5060 8gb performansı

İzlediğim 1080p game testlerde rx 6700 xt veya rtx 3070 8gb ile denk gibiydi
  12. red_gehenna

Rtx 5060 8gb performansı

Rtx 5060 Saf güç olarak hangi ekran kartlarına denk?
  13. red_gehenna

MUHABBET KUŞU YUMURTLAMASI

Yardım için teşekkürler
  14. red_gehenna

Günlük hayattada pek karışmıyom takılıyolar.
  15. red_gehenna

35k hazır sistem önerisi

Rx 9060 xt 16gb sistemlere yönelmeni düşünüyorum. https://www.incehesap.com/arneluca-tavsiye-sistem-fiyati-67329/?srsltid=AfmBOoqGVK11S6SFWtjCt3zgdM7DNJpE8dol5dbthSV7UikIJ503ml3Y
  16. red_gehenna

Anne kuş elime gelmiyor, genelde kafeste çiftiyle kalıyor. 1 yumurta var şuan içide sarımsıydı tam bakamadım yumurtayı elime alsam bir sıkıntı olurmu?
  17. red_gehenna

Bende öyle düşündüm ama ek birşeyler lazımmı diye sormak istedim
  18. red_gehenna

İki muhabbet kuşum var ve yumurtladılar elimde bir yumurta var ve ne yapacağımı bilmiyorum kuşlar ortalama 2-3 yıldır benimle Yumurtladıkları için foruma sormak istedim. Özellikle yapabileceğim bir şey varmı?
  19. red_gehenna

20 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-4060-8gb-oyun-bilgisayari-1255564721/detay 17k'ya sistem,atığım hazır sistemlerden daha iyi satıcı güvenilir heryere kargo gönderiyor hatalı değilsem parçalarıda temizliyordu...
  20. red_gehenna

Çözüldü✓ GİGABYTE GS25F2 MONİTÖR ÖLÜ PİKSEL

Bende öyle düşündüm daha fazla beklemek istemiyorum yardımın için saol
Geri