Arama sonuçları: *

1. D

Wraith İade Almamak İçin Direniyor

Yazdım şikayet vara baya aradılar Pair yapın diyolar sanki ben bilmiyorum kaç defa denedim hem bataryada da sorun var o pairla mi geçecek 😄
  2. D

Wlmouse gibi yerler kesin doladirici demiyorum satıcı wraith zaten onlar için söylüyorum 1752136995 Benimkinde sorunlar 2. Günden başladı valla şanssızmisim 1752137045 Faresiz kalmak istemiyorum eski farem bozuktu hemen iade alsalar giderim başka bir bayiden alırım
  3. D

O zaman dupe düz dolandirici paketi açmadan nerden bilelim :D vahiy inmesini mi bekliyorlar 1752101975 20 den fazla mail atıldı toplamda THH'ye başvuracağımı söyledim almadılar bugün itibarıyla başvurdum bende sonucu bekleyecegiz bundan sonra da RAZER Logitech gibi markalar dışında almayız
  4. D

Cidden yani bu siteyle ugrasilmaz ürün bozuk ısrarla almıyorlar çevremi de bilgilendireceğim bu konu hakkında kimsenin emeğine parasına yazık olmasın iyzico bakiyenizi mümkünse daha garanti yerlerde kullanın tavsiyem vatan Teknosa gibi yerlerde varsa
  5. D

Wraith telefon numarası bilginiz varmı
  6. D

Teşekkür ederim
  7. D

Peki THH'ye başvururken ybm bilgisayar adına mi şikayet oluşturmalıyım ilk defa edeceğim için bilmiyorum daha önce böyle sorunla karşılaşmadım
  8. D

Merhaba Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın Bu Forumun Yenisiyim Wraithden Aldığım 1 Temmuz Tarihinde Teslim Edilen Beast X Pro 8K İce Blue Mouse birçok sorunu barındırıyordu dongle ile kopma anormal şarj hareketleri sizlere bunları açıklayayım iyice dongle kopma içinden çıkan...
Geri