https://www.gaming.gen.tr/urun/584644/klevv-cras-v-rgb-32gb-2x16gb-6000mhz-cl30-intel-xmp-3-0-amd-expo-ddr5-heatsink-obsidian-black-ram-kd5agua80-60a300g-2-yil-birebir-degisim-garantili
Fiyatı uygun bence
o an ki odağım sanırım işlemci ve soğutucu falandı :D heyecandan düşünemedim sanırım. Sizce iptal etmeli miyim?
1754734290
6400mhze güvendim. Bazı siteler hazır sisteme 6000mhz cl 38 satıyor diye
kanka valla sistem watt konusunda bence ağır özellikle ekran kartı. Sonuçta pcyi emanet ediyoz psuya o yüzden korku bastı. Bir iki yerde daha okudum gamepower psulara güven olmaz c4 falan yazmıslar bide kendim danışıyım dedim.
Arkadaşlar dün gaming gecesinde bu sistemi aldım. Ama param çıkmadı diye mecbur gamepower kasasını aldım. Psuyu araştırdıkca canımı sıkmaya başladı. Siparişi iptal etmelimiyim?
zaten bu fiyat seviyesinde hdr dan çok bişi beklememek lazım. bu arada 2 hafta içinde iade etme imkanı yoksa ölü piksel çıkarsa şansıma kusurdan iade açamam mı
Hocam ben de ikilemdeyim kusura bakmayın ben de yazılan kadar biliyorum g272 için. amazonda g272 8k civarı, satıcısından dolayı onu mu alayım yoksa riske girip şu n11deki satıcıdan g274 karar veremedim.
[H3 id=''][/H3]
MSI G274QPF E2 en iyi 2k monitörlerden ben de onu almak istiyorum ama n11deki satıcısına güvenemiyorum hani ölü piksel çıkarsa falan iade süreci uğraştırır mı diye satıcı güvenilir ise ben de alacağım