Arama sonuçları: *

• Users: C@NN
  • Order by date
  1. C@NN

GS maçı için bilet satın aldım dolandırıldım mı?

Merhaba bugün birinden GS maç bileti için anlaştım parayı gönderdim mail attığını söyledi transfer için böyle bir yol varmı yoksa geçmiş olsun mu denir
  2. C@NN

cs2 nvidia freestyle alternatifi bir program varmı

bildiğiniz gibi cs2de nvidia freestyle kalktı aynı işlevi gören benzer bir program varmı?
  3. C@NN

Bunu nasıl kapatacağım?

pencereyi en yukarı sürüklerken otomatik bu çıkıyor bu özelliği nasıl kapatabilirim?
  4. C@NN

Hangi monitörü almalıyım?

Teşekkürler hocam
  5. C@NN

Hem bütçem çok kısıtlı hemde yükselik ayarı sağ sola döndürme olmadığı için pek beğenmedim. Üsteki monitörler hakkında ne düşünüyorsun. sen hangisini alırdın?
  6. C@NN

Merhabalar 2 monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz? LENOVO 27" LEGION R27i-30 165Hz 0,5Ms IPS FULL HD GAMING MONİTÖR AOC 27" 27G4X 180Hz 0.5ms Adaptive Sync Pivot IPS Gaming Monitör
  7. C@NN

Kablo ile 930mbps alırken 5ghz wifi ile 300mbps alıyorum sorun modemde mi

oppo reno 5 lite kullanıyorum
  8. C@NN

Kablo ile 930mbps alırken 5ghz wifi ile 300mbps alıyorum sorun modemde mi

Merhabalar önceki günlerde türknete geçiş yaptım 1000mbps söylendiği gibi veriliyor kablolu olarak, ama kablosuza geçiş yaptığımda 5ghz'de yaklaşık 700mbps bir kayıp söz konusu Türk telekom kulllanırken 5ghz ile kablolu arasındaki kayıp çok çok az fakat türknette bu çok fazla Sorun modemde mi...
  9. C@NN

Türknet'e geçiş yapamıyorum

Merhaba. Yaklaşık 10 gündür deniyorum fakat bir türlü TTNET'ten TurkNet'e geçiş yapamıyorum, TTNET'de yaklaşık 2 aylık bir taahhüt kaldı. İnternette bu konuyu araştırınca mevcut aboneliği iptal edip öyle başvuru yapmam gerektiğini öğrendim fakat bu da çok uzun zaman internetsiz kalacağım...
  10. C@NN

CS2 Fidelityfx en iyi kalite için nasıl olmalıdır?

Merhaba CS2'de Fidelityfx'i olabilecek en iyi kalite için ultra kaliteli olan seçeneği mi seçmeliyim yoksa devre dışı (en yüksek kalite) olanı mı seçmeliyim?
  11. C@NN

Cities Skylines 2 Almalısınız

6 ay öncesine kadar 10₺'ye satılan oyunun bile 200₺ üstüne çıktığı bir dönemde, 400₺'lik gayet sağlam bir oyuna pahalı diyemezsiniz bence. Steame göz attığımız da en kötü oyunun bile 100₺ üstüne satıldığına şahit olabilirsiniz. 1697734590 Kaldı ki, Serinin ilk oyunu bile 280₺'ye Steam'de satılıyor
  12. C@NN

12.500₺-13.000₺ Bütçeli üniversite için laptop önerisi

Marka olarak Acer güvenilir midir? Uzun yıllar büyük bir sorunla karşılaşmak istemem
  13. C@NN

12.500₺-13.000₺ Bütçeli üniversite için laptop önerisi

Merhaba üniversite için 12.500₺-13.000 arası dizüstü bilgisayar arıyorum internetten almak yerine gidip mağazadan almak istiyorum bir tane model kafama yattı gibi siz ne diyorsunuz daha iyisini bulabilir miyim yoksa bunu mu almalıyım...
  14. C@NN

CS2 İçin tracker gg tarzı istatistik gösteren bir uygulama varmı?

Merhaba valorant için tracker gg indirmiştim aynısı veya benzeri CS2 için mevcut mu?
  15. C@NN

Burger King servis elemanı nedir ne iş yapar

Merhaba iş başvurusu yapacağım 17 yaşındayım. Burger King'de servis elemanı ilanı gördüm servis elemanı tam olarak ne iş yapar zor iş mi? 8500₺-10000₺ maaş yazıyor
  16. C@NN

18 yaş altı banka hesabı açma

Hayır açılıyor. 18 yaş altıyım ve veli imzası ile 2 banka hesabı açtım 1677357470 hiç gelirim yok 18 yaş altıyım ve Akbank ve garanti hesabım var veli imzası ile açılıyor 1677357569 pek zahmeti yok aslında direkt şubeye gidip 3-4 imza ve kimlik ile açıyorlar 1677357706 bankadan bankaya göre...
  17. C@NN

asus tuf gaming vg249q1a dusuk hz

o monitörün incelemesini izlerken video sahibi HDMI ile Max 144hz alınabileceğini, display port ile 165hz alabileceğimizi söylemişti
  18. C@NN

Rampage PSU'lara güvenilir mi?

Merhaba 3050 ve i3 12100F ikilisi olan pc almayı düşünüyorum kasa olarak Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa alacağım içerisinde rampage psu var bir sorun çıkar mı güvenilir mi
  19. C@NN

İtopya mağazalarında hazır sistem satışları yapılıyor mu?

Cevabın ve önerin için çok teşekkür ederim :)
  20. C@NN

İtopya mağazalarında hazır sistem satışları yapılıyor mu?

https://www.itopya.com/hugola-symphonyamd-ryzen-5-5500asus-dual-geforce-rtx-3050-oc-edition-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-_h20462 kasayı POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa olarak değiştirmeyi düşünüyorum
Geri