Arama sonuçları: *

1. S

PC Açılıyor Ama Hiçbir Uygulamaya Girmiyor

Hocam biosu eski sürümlerine geri almayı denedim hep this image is too old hatası verdi başka ssdyi de deneyemiyorum elimde tek bu avr maalesef
  2. S

sorun olunca format attım temiz kurulum yaptım hala aynı
  3. S

Şimdi yaptım hocam hala sorun aynı maalesef 1771962386 bu seçenek şuan kullanılamıyor diyor ona da
  4. S

yapıp yeniden başlattım yine olmadı hala hiçbir şey açılmıyor
  5. S

Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Böyle diyor
  6. S

Hocam pc açılırken ctrl shift esc spamlayınca açılıyor cmdye ne yazmam gerek tam olarak
  7. S

Merhaba arkadaşlar dün bios güncellemesi yapıp chipset driverları güncelledikten sonra sistemi yeniden başlatmamı istedi yeniden başlattıktan sonra ekran geliyor fare hareket ediyor fakat hiçbir uygulama açılmıyor görev yöneticisi vs. hiçbir şey açılmıyor kasadaki güç düğmesinden kapattıktan...
  8. S

Playstation 5 Slim Dijital 1tb 23.599

370 euro ile 23399 aynı fiyat mı kanka satıcı sen misin yoksa
  9. S

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III S Kırmızı 6 Taksit 4639 SON ÜRÜN

Kulaklığın kapatma tuşuyla sağ taraftaki düğmeye aynı anda 3 sn basmamız gerekiyormuş
  10. S

Anladım hocam teşekkürler son olarak siz nasıl bluetoothla bilgisayara bağladınız telefona direkt bağlanıyor ama bilgisayarda görünmüyor
  11. S

şimdi bir daha denedim artık gelmiyor gibi saçma bir şeymiş o kadar para veriyoruz düzgün çalışmıyor
  12. S

ben bilgisayara bluetooth ile bağlayamadım görmüyor kulaklığı siz 16 bit 48000hz ye mi düşürdünüz
  13. S

hocam onu da denedim şimdi yine aynı hyperx canlı desteğine bağlanıp sordum böyle bir sorun var farkındayız çözmeye çalışıyoruz diyolar
  14. S

Hocam ben bu cloud 3s wireless aldım denediğimde videoyu durduğum zaman çıt diye hafif bir ses geliyor bu durum normal mi yoksa iade etcem de
  15. S

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

Benimde kulaklık dün geldi hafif bi dip ses var gibi normal mi bu durum
  16. S

Iddia kuponumu göstermiyor?

iade olur yüksek ihtimalle ama bence ama bence desteği arayıp şansınızı deneyin
  17. S

kimse oynayamamış hocam klasik yine canlı iddaa çöktü yalanını atıyorlar en iyisi iddaayı arayıp onlara sormak belki atarlar size
  18. S

fb kazanır kuponları oynanmamış çoğu yerde
  19. S

Playstation plus 1 senelik almalı mıyım

Alınmıyor diye biliyorum en azından geçen sene öyleydi 1763330567 kasım sonuna kadar gelmez herhalde yılbaşı gibi olur zam
  20. S

Playstation plus 1 senelik almalı mıyım

Her sene düşüyor yüzde 30 civarı
Geri