Arama sonuçları: *

1. codzei

🔥İndirim Rexona Men Clinical Protection Stick Tane 152 TL 🔥

Old spiece sürülen türden kullanıyorum deüil 24 saat çok daha uzun süre götürüyor.
  2. codzei

İstanbul-Ankara hangi otobüs firması daha iyi?

Anlık bir anda aşdık, yht en yakın 1 hafta sonraya yerler. Bu akşam bincez telrar iade ettim ulusoyda yer buldum sorun yok yani
  3. codzei

Şuan gidiş için lazım da iade etsek zaman yok obilet kupon olarak veriyor almamız gerekiyor. Pamukkale, Kamilkoç ve Ulusoy da doldu. Kaldık galiba Kapadokya'ya, kötü bir firma gibi görünüyor değerlendirmelerine bakınca.
  4. codzei

Ankaraya gideceğiz arkadaşlarla, Ali Osman Ulusoy almıştım ben hiç sorun yaşamadığım için aklımda olduğundan. Sonra saatinden dolayı iade edip yine saatinden dolayı Kapadokya Vip'den aldım. Ama yeni firmaymış ben logodan dolayı Pamukkale ile karıştırmışım. İadeye gerek var mı, iyi midir...
  5. codzei

🔥İndirim Akmina 6 x 1 LT Maden Suyu (89 TL)

Tadı nasıl
  6. codzei

🔥İndirim Pazarama 1TL'ye 150 + 250TL ALT LİMİTSİZ İNDİRİM

İlk siparişe özel, benim hesap da açalı çok uzun zaman olmuştu ama ilk siparişimdi.
  7. codzei

Herhangi bir bilgim yok, ben de ilk kez kullandım Pazarama'yı.
  8. codzei

Sepetteyken kuponun üzerinde "son 3 gün" yazıyor. Rica ederim.
  9. codzei

🔥İndirim 1200/300 kod Trendyol

Kod bitti sanırım?
  10. codzei

Hesabınız ile giriş yapın veya yeni hesap oluşturun. Sonra 1TL'ye Plus üyelik alın, Plus üyeliği aldığınız da ilk alışverişe özel alt limitsiz 150TL indirim veriyor(Plus aldığınız için kargo da bedava) KOD: PLUS150 Sonra 250TL de alt limitsiz kupon geliyor, bu herkese gelmemiş galiba ama bana ve...
  11. codzei

F/p powerbank tavsiyesi

Uzun yürüyüşler yapıyoruz, bunlar dağ/orman da oluyor. Günlük 50k+ adım atıyoruz ve hem ihtiyaçlar için de hem kayıt altında olduğumuz için powerbank lazım. Arkadaşım da S25 Ultra, ben de S21FE var. Benim telefon haliyle ısınan bir telefon, sık sık şarj da ederim büyük ihtimal. 10k mah yetersiz...
  12. codzei

🔥İndirim Razer Sphex V3 Large mouse pad 548tl

Hocam aşırı inceymiş kağıt gibi ya bence alınmaz
  13. codzei

🔥İndirim Razer Sphex V3 Large mouse pad 548tl

Razer daha iyidir de, klasse espor alcaktım bunun fiyatı baya uygun alınır mı?
  14. TEMİZ RAZER BLACKSHARK V2 X

Satılık TEMİZ RAZER BLACKSHARK V2 X

Mediamarkt'an alınmıştır. Garantisi 1 ay önce bitmiştir. KF Tamdır. Mediamarkt faturası ve tüm kutu içeriği tam ve eksiksizdir. Temiz kullanılmıştır, hiç bir sorunu, çiziği vs. yoktur. Pedler vs. temizdir hiç bir yırtılma yoktur. Kutu ve ürün sağlamdır, görsellere bakabilirsiniz.
    1,500.00 TRY
  15. codzei

4k bütçeli Airfryer önerisi

Airfryer önerir misiniz? 4-5K yeterli olur gibime geliyor, sorunsuz bir ürün olursa iyi olur.
  16. codzei

Shein güvenilir mi? ????

Hocam yardımcı olursanız sevinirim, Shein'e kayıt oldum ve çok fazla oranda kupon verdi, setupa süs amaçlı katana almak istiyordum ve burada vergisiyle 400e geliyor. Neden bu kadar uygun, güvenebilir miyim? Satıcı 900 takipçi 4.9 küsürlü yıldız, ürün de 30 küsür değerlendirme ve yine aynı oran...
  17. codzei

🔥İndirim 7.11 Güncelleme !! AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Hocam ne zaman geliyor kasanız tahmini teslimat tarihi falan incelemenize göre alırım bende. ZOKO alacaktım normalde bu daha iy olur gibi, bir de Isı Göstergeli kule tipi soğutucu var onu düşündüm de malum stok soğutucu yerine iyi gider diye
  18. codzei

🔥İndirim 7.11 Güncelleme !! AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Test etmelik nasıl hocam geri mi gönderiyoz sonra 1761935606 Hocam bu ürünler baya ucuz alınırmılar? https://www.atombilisim.com.tr/dragos-basalt-pro-v2-temperature-display-6x-argb-fan-usb-30-typec-600w-80-plus-matx-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz Bu kasa ve sıvı soğutucualr falan
  19. codzei

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

Hala hiç güzel bir şey bulamadım 😭
  20. codzei

Öneri Bütçenizi söyleyin, telefon önereyim.

Bir büyüğe telefon alacağım 60 yaşlarında sadece arama ve kesinlikle sms'ler. Ne önerirsin tuşlu? TCL Onetouch 5023 olabilir gibi geldi ama 3g. Bana 4-5g bir şey lazım ve mümkünse iyi görünen, boyutu büyük bir şey.
Geri