Arama sonuçları: *

1. S

Asus rog stirix xg27acs monitörde takılma ve donma sorunu

Ben kendim topladım hocam hazır sistem değil. Monitörü Hepsiburadadan almıştım
  2. S

İade alınır mı acaba 12 gün geçti 1752323890 Onu da şimdi denedim yine aynı sorun devam malesef .
  3. S

1752320997 Yok bende oyunda donma olmadı boşta masaüstünde donuyor sadece. Orijinal displayport kablosunu kullanıyorum. Ama kabloda sikinti olsa bunu oyunda da hissetmek lazım ama öyle bir durum olmadı. Kontrolcü dediğiniz ayarları yaptığımız küçük joystick değil mi ondan kaynaklı olabilir mi ki
  4. S

Donup kalma bir kere oldu ama takılma sıklıkla oluyor. Oyunlarda en yüksek ayarda 2 k oynuyorum sorun yok masaüstünde YouTubedayken takılıyor. Acaba kablo 180 Hz desteklemiyor mu diye 144 Hz de denedim ama alakası yok gibi. İşin içinden çıkamadım. Sizde mi kutudan çıkan dpyi kullanıyorsunuz...
  5. S

Asus rog stirix XG27ACS marka monitör kullanıyorum. Diğer bileşenlerim: Asus prime 9070xt ekran kartı 9700x işlemci 32 GB (16*2) ram Asus b650a gaming wifi anakart 850 watt Asus rog stirix PSU Monitörün kutusundan çıkan DP kablosunu kullanıyorum 180hz. Oyunlarda bir sorun yaşamadım. Ancak...
Geri