Arama sonuçları: *

1. BayMaul

35-40K LAPTOP ÖNERİSİ(GAMİNG+OKUL İŞLERİ)

https://www.trendyol.com/casper/excalibur-g870-i5-13420h-32gb-1tb-8gb-rtx4060-15-6-freedos-gaming-laptop-g870-1342-dfb0x-b-p-672152985?boutiqueId=681310&merchantId=968 hocam bunu onerırmısınız 4050 yerıne 4060 bence daha guzel olabılır bunu bulduk dıgerlerıne gore daha ıyı bence 1752785930...
  2. BayMaul

35-40K LAPTOP ÖNERİSİ(GAMİNG+OKUL İŞLERİ)

Arkadaşlar selam,Öğretmen bir tanıdığım için laptop bakıyoruz.Kendisi okul işlerini halletmek için alacak.Birazda gaming laptop olsa daha iyi olur kendisinin bilgisayarı var fakat tatillerde şehir dışına çıktığında vesayire oyun oynamak için de bakıyor 35-40 bin bandında güzel, okul işleri ve...
  3. BayMaul

Çözüldü✓ D

Yani hocam bana kalsa bende kendim dizmek isterim malesef aile faktörü var yani yapabileceğim bişi yok onlarda kendilerince haklılar sistemin yarı parasını kendim yarı parasını ise onlar karşılıcak malesef bu tarz montaj yapan yerlerden almak zorundayım.
  4. BayMaul

Çözüldü✓ D

Hocam kusura bakmayın sanırım tam net anlatamamışım.Ben hazır sistem değil toplama bilgisayar istiyorum fakat.Sinerji incehesap gibi sitelerdeki kendin topla bölmünden istiyorum oralarda montaj yapıyorlar ki sadece ekran kartı demonte gonderılıyor oda basit iş yani.Sanırım ben tam kendimi...
  5. BayMaul

Çözüldü✓ D

Yani hocam rami takarım en son baktıgımda sinerjide stok vardı bitmiş sanırım ama elbette önerilerinize açığım en kötü corsair vengeance 16x2 cl30 modeline başvururum olmazsa
  6. BayMaul

Yardım 16gb ddr5 ram tavsiye

Patriot viper 16 gb onerebılırım hocam cl30 değerinde o fiyat bandında
  7. BayMaul

Ryzen 5 2600 den 5600'e gecilir mi?

Mantıklı bir seçim olacaktır bence geçmelisin.
  8. BayMaul

Çözüldü✓ D

Arkadaşlar merhaba,başlıktanda belli olduğu gibi 9070 XT ve 7800X3D li bir sistem dizmeyi düşünüyorum.Ram Konusunda patriot viper 2x16 CL30 rame karar verdim fakat psu,anakart,kasa ve soğutucu kısmında kararsız kaldım.Benim için önemli olan nokta sinerji veya incehesap gibi yerlerden alıp...
Geri