Arama sonuçları: *

1. R

Direnç işlemi yapılmış telefonda Bootloader kilidi açılırsa IMEI gider mi?

hocam çok özür dilerim sizi rahatsız ediyorum 2 soru soracaktım ben bootloader iznini aldım 7 gün süresi var mediatek bootloader unlock tool ile açmak istiyorum telefonum mediatek ancak hyperos 2 Android 15 yaparsam bir sorun olurmu birde ben magisk ile root atmayı öğrendim ancak magisk te...
  2. R

bu bypass yaptığımızda Xiaomi tarafindan yasaklama falan alma ihtimalim var mıdır
  3. R

bende hyperos 2 Android 15 yüklü yalnız. Denersem herhangi bir sorun çıkarmı?
  4. R

hocam kusura bakmayın bir sorum daha olacaktı birkaç gündür mi community üzerinden tam saat 19:00 da bootloader kilidini açmaya çalışıyorum ancak olmuyor. Her zaman kota doldu diyor cihaz mediatek işlemcili internette mediatek işlemcili telefonlarda bootloader kilidinin daha kolay açıldığını...
  5. R

valla doğrusu yapmaya çok hevesim vardı ancak dediğinize göre dirençli cihazda daha zormuş ben root işlemlerinde çok dikkat ederim de IMEI nin gitmesini istemiyorum. Yinede teşekkürler hocam
  6. R

Peki ilginiz için çok teşekkür ederim benim root işi iptal galiba :D
  7. R

hocam kusura bakmayın bu konularda çok bilgim yok sadece telefonu rootlamak istiyorum patlar derken tam ne demek istediniz anlayamadım yani benim yapacağım bir hatada mı olur bu bahsettiğiniz şey? Ve IMEI nin gitmesinden mi bahsediyorsunuz patlama diyerek:D
  8. R

hocam root kısmı herhangi bir sorun çıkartır mı
  9. R

telefonu rootlayacağım bu durumda herhangi bir sıkıntı olmaz herhalde?
  10. R

Merhabalar yurtdışı redmi note 13 pro 4g cihazıma direnç işlemi yapıldı, sonra telefonu güncelledim ancak IMEI gitmedi şimdide bootloader kilidini açmak istiyorum. Açarsam IMEI gider mi?
Geri