Arama sonuçları: *

1. I

Laptop yeni ram aldıktan sonra cl değerinin değişmesi

Arkadaşlar selam aldığım ramin linkini, cpu-z bilgilerimi ve görev yöneticisinden ram hakkında olan kısmı paylaşıyorum cl değerim için 2 ramimde cl22 olmasına rağmen yeni rami takınca cl21 olarak gözüküyor ve yine 2 ramimde 3200mhz olmasına rağmen windows görev yöneticisinde neden bu şekil...
  2. I

Acer nitro 5 an515-57 uyumlu ram önerisi?

Yardımın için teşekkürler hocam siparişimi verebilirim artık :)
  3. I

Hocam ramim için cpu-z de ddr4-3200(1600mhz) denmiş benim ramim 3200mhz değil mi? 3200mhzliği sipariş vereceğim ona göre birde hocam merakımdan soruyorum özellikler kısmında cl değerini ben bulamadım cl22 olduğunu nasıl anladınız?
  4. I

8gb ram takviyesi yapmak istiyorum uyumlu olup olmadığını anlamam için nelere dikkat etmem gerekli? linkteki ram uygun mudur? https://www.amazon.com.tr/Kingston-KVR32S22S8-Bellek-Non-ECC-SODIMM/dp/B07ZVHG9ZP/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&sr=8-5
  5. I

Yardım Laptop Bakımında Yardım Lazım

İlk defa yapan biri olarak sizce sorun yaşar mıyım hocam? birde havlu tek başına çıkartabilir mi kurumuş termal macunu ki? 1752483380 Termal bant daha uzun süre gidiyor diyorlar ama onlarıda çıkarması daha zor olmuyor mu
  6. I

Yardım Laptop Bakımında Yardım Lazım

Laptopumun bakımını yapmak istiyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var anlıyan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Model: acer nitro an515-57 1-Laptop bakımı yaparken kabloları birbirine tutan termal bantları yenilemem lazım mı yoksa yeniden aynı şekilde yapışabilir mi? 2-Termal macunu...
Geri