Arama sonuçları: *

1. K

Öneri EPOMAKER DYNATAB75X Tuş çalışmama sorunu çözümü

Pin oturan kısımlar problemli hep. Bir tuşun altından naylon bir şey çıktı onu iğneyle delmeden oturmuyordu mesela, diğer tuşlarda yok sadece birinde vardı.
  2. K

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Gelenlerde durum ne, düzgün çalışan var mı? 1753279865 Açsan da yine eski hatalar devam ediyor zaten, 10 dolar işini görmeyecekse yenisini isteyebilirsin, şansa artık. Muhtemelen 100 dolar indirimi yapıp defofuları gönderdiler. Yeni gelecek olan da tamamen şans ama daha da almam bu markadan bir...
  3. K

4 tuş çalışmıyordu, o meşhur çakmak gazı olayını denedim biri geldi diğerleri gelmedi. Arkadaşın ''pinlerin oturduğu yere iğne sokun'' önerisini denedim 1 tanesi düzeldi, yarım basanları da bu yöntemle düzeltebildim, 2 tane hiç çalışmayan tuşu da: Klavyeyi komple açıp arkadan pinleri birbirine...
  4. K

Klavye geldi gelmesine de 3-4 tuş bir basıyor bir basmıyor. Var mı denk gelip çözen?
  5. K

Klavye bugün bana ulaştı. Hikayesi de şöyle: İlk olarak 17 Haziran'da verdim siparişi, YunExpress ile yola çıktı. Sonra bana da diğer arkadaşlar gibi 2 temmuzda mesaj geldi: YunExpress'te sorun var istersen para iadesi istersen Yanwen ile yollayalım diye, ben de Yanwen seçeneğini seçtim. Ara ara...
Geri