Arama sonuçları: *

1. E

40-45 bin arası laptop önerisi

teşekkür ederim
  2. E

Acaba acerin kasa kalitesi ve soğutması nasıldır yorumlarda kasa kalitesi kötü yazılmış ama
  3. E

Maksimum 45 bin lira ve mümkünse vade farksız alışveriş seçeneği sunan sitelerden olursa çok mutlu olurum.
  4. E

Tablet Bilgisayarımı nasıl monitöre çeviririm?

ekranını aktarmak istediğim windows 8 , ekran olarak kullanacağım windows 10 şuan deniyorum dediğini
  5. E

laptop kullanıyorum windows 8 kurulu ondan dolayı olabilirmi ? yansıtmak istediğim tablet bilgisayar windows 10 var. Birbirlerini tanımıyorlar ayarlardan baktım
  6. E

denedim ancak algılamıyor. sıkıntı kablodamı diye düşündüm iki bilgisayardada denedim tvye yansıtıyor ancak birbirlerine yansıtmıyor
  7. E

Zamanında okuldan verilen V TAB 1041 ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  8. E

Hangi wifi driverını indirmeli?

Arkadaşlar kuzenim bir laptop aldı ancak hangi wifi için hangi driverı kuracağız bilemedik(yanlış konu ise kusura bakmayın) 1633018730
  9. E

Steam üzerinden aldığım oyunu oynayamıyorum ?

çok teşekkür ederim oldu
  10. E

Steam üzerinden aldığım oyunu oynayamıyorum ?

Assasins creed 2 deluxe edition aldım ancak aktivasyon kodu soruyor ancak bana öyle bir kod gelmedi acaba mailde mi diye baktım ancak göremedim ne yapmam gerek ?
  11. E

Rehber Her Bütçeye Uygun GamePad Önerisi

xbox one controllerı orjinal mi ? Bu kurda inanılmaz ucuz geldi ? Aşşağı kaydırdığımda 360 resmi gördüğümden soruyorum 1609779282 garanti süresi 6 ay yüksek ihtimalle orjinal değil
  12. E

Game Garajdan render sistemi alınır mı ?

Anakartta m2 slotu var takabilirsiniz fiyatta güzel gibi @FightForHonor reis sende bi bak
  13. E

Laptopumdaki hdmi çıkışının versiyonunu nasıl öğrenebilirim ?

tamamdır sağ olun eğer uymazsa iade ederim
  14. E

Menteşelerinde sıkıntı var bu yüzden monitör alacağım ancak hdmi versiyonu neyse ona göre alacağım herhalde her versiyonun girişi aynı değildir
  15. E

Max 1500Tl monitör tavsiyesi

bu olabilir birde asus bir monitör vardı şuan hatırlamıyorum https://www.trendyol.com/philips/242e1gaj-23-8-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-p-52368986
  16. E

pek mümkün değil dediğim gibi 7 senelik başka bir şekilde öğrenemez miyim ?
  17. E

Arkadaşlar 7 senelik bir laptopum var ve menteşeleri sıkıntılı şuan 1000tlm var ve bir monitör alacağım ancak laptopun hdmi versiyonu kaç bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ? Bilgisayarın içinde bunu gösteren bir yer var mıdır ? Modelini bilmiyorum
  18. E

Öneri Karantinada Arkadaşlarımızla Oynanacak Her Türlü Oyunlar

The escapist 2 olabilir
  19. E

Ubisoft 14-18 Aralık Arası Her Gün Hediye

galiba karakterler için skin
Top Bottom