Arama sonuçları: *

• Users: Ygz1
  • Order by date
  1. Y

Sadece PC'de Ethernet ve Wi-Fi bağlantısında ping aniden artıyor

Merhaba, son 2 gündür masaüstü bilgisayarımı Ethernet kablosuyla da Wi-Fi ile de internete bağlasam aniden ping artışı oluyor ama internet kesilmiyor. Diğer cihazlarımda internet sorunsuz çalışıyor, yani sadece bilgisayar kaynaklı. Örneğin Valorant'ta lobide hiç ping gözükmüyor, ajan seçiyorum...
  2. Y

MSI Pro H610M-E i5 13600kf ile uyumlu mudur?

Yani işlemcimi tam performansta çalıştıramayacağım. Msi center var dediğiniz uygulamayla aynı görevde mi bilmiyorum ama God of War oynarken işlemci ortalama 55, ekran kartı 74 derecelerde oluyor
  3. Y

MSI Pro H610M-E i5 13600kf ile uyumlu mudur?

MSI Pro H610M-E anakart ile i5 13600kf kullanıyorum. Arada USB portlarında kesilme vb. oluyordu. İnternetten birine sorduğumda anakartımın işlemciye yeterli gelmedğini söyledi. Bu doğru mudur? Bilgisayar toplamak hakkında tecrübem olmadığı için Vatan Bilgisayar görevlisine hazırlatmıştım...
  4. Y

Kulaklıktan aniden gürültülü statik ses patlaması

Ayrıca sorunda şöyle bir durum fark ettim eğer bilgisayarı daha çok zorlayacak bir oyun oynarsam (God of War vb.) bu sorun oluyor Valorant gibi daha düşük gereksinimli oyunlar oynarsam bu sorunu yaşamıyorum. Bilgisayar acaba oyuna daha çok kaynak ayırmak için usb slotlarına daha az mı güç...
  5. Y

Bilgisayarda kulaklık algılanıyor ama ses yok

Sorunu ses kısmından uzamsal ses bölümünden "Windows Sonic For Headphones" kısmını aç kapa yaparak düzelttim.
  6. Y

Yaptım düzelmedi aynı.
  7. Y

Daha önceden sorunsuz çalışan 3.5 jak girişli kulaklık bir anda ses vermemeye başladı. Bilgisayar kulaklığı algılıyor ancak ses gelmiyor. Kulaklık diğer cihazlarda çalışıyor. Jak girişi bozulmuş olabilir mi? (pc henüz 1 yıllık) USB girişli kulaklığım sorunsuz çalışıyor.
  8. Y

Kulaklıktan aniden gürültülü statik ses patlaması

Gamepower Mihawk kulaklığımda bilgisayardan oyun oynarken bazen aniden cızırtılı bir gürültü patlaması oluyor kulaklığın kablosunu çıkar tak yapana kadar düzelmiyor. Bazen 1 gün olmuyor bazen saatte bir oluyor. Kulaklık ve bilgisayarı 1 yıl önce aldım.
  9. Y

Yardım Fortnite sürekli "Denetlenen ayarlar indirilemedi hatası" veriyor

Yaklaşık 1.5 aydır Fortnite'ı açmaya çalışırken "denetlenen ayarlar indirilemedi" hatası alıyorum. Destek ekibine yazdım ancak sorunumu çözemediler. Sorunumun üzerinden 3 farklı güncelleme geçti ama düzelmedi.
Geri