Arama sonuçları: *

1. O

❌İndirim Bitti! 3 kg tereyağı 768 Tl🔥🔥🔥🔥

Biz teyzemden alıyoz full süt 1kgsi 600 tl aw bunlar 3kgsini 700 TL'ye satıyolar birde bize tereyağ soran birine 600 tl diyince bize her yer 250 TL'ye satıyor demişti demek ki satanlar bunlarmış. Yani bazı şeyler indirime giriyor ucuzluyor diye hemen atlamayın almamak daha fazla faydalıdır.
  2. O

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

Bana kalsa turkcell komple kullanilmaz da mecbur kullanıyoruz. Babama fatura paketine ek yillik tvplus kitlemisler oeler fatura kabarik gelmeye baslayinca farkettim bende babam adina aradim siz kendiniz mhyi arayip almissiniz diyor aw ben her zaman derim şeytan bizim üçkağıtçı insanımıza göre...
  3. O

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

zamanında bimde iphone 6s satmışlardı sanırsam baya bir uygun fiyatı vardı arkadaşımla sıraya girmiştik sabahın erkeninde en önde sırada biz vardık daha bime girmeden kasiyere sorduk bitmiş demişti. Böyle şeylerde direk ya kendileri alıyor ya da arkadaşlarına ayarlıyolar. Kaldı ki turkcell zaten...
  4. O

Akbank axess davet 1000 tl kampanyası

Evet arkadaşlar akbanktan kredi kartı olmayıp benim davet kodumla axess kredi kartı cikartirsaniz ilk 1000 TL harcamaya 1000 tl chip-para veriyor. Kredi kartı olduğu için chip-parayla ekstreyi odeyebilirsiniz. Alışverişiniz bedavaya gelmiş olur. Bu durumda banada 1000 TL geliyor. 500 TL sini ben...
  5. O

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Migros hala devam ediyor mu?
  6. O

🔥İndirim Avon Parfümlerde Dip Fiyat 😱

Ağır olmayan hangisi
  7. O

Ptt kargo kimliğimi teslim etmiyor

Eger kargon pttye verildiyse o kargo artık sana ait değildir. O kargo pttye aittir. PTT de canı istediği zaman teslim eder. Böyle bir sürü kredi kartı iptal ettim. Başvuru yapiyorum pttye veriyolar ptt de getirmiyor. Şubesi de çok uzak aktarma 2 otobüs gidip aktarma 2 otobüs gelmem lazim. Bende...
  8. O

Sahibinden param güvende satıcılar için güvenli mi?

Satıcı için güvenli değil bence. Bir ara içinden parca cikarip geri iade durumları olmuştu aynı şey dolapta da var.
  9. O

TRENDYOL GO A101 HOPARLÖR KULAKLIK VS İNDİRİM

İyiymiş
  10. O

Ram alırken neye dikkat etmeliyim

reis nereden bakıcam laptop altını açmayı bilmiyorum 1752678028 laptopu alırken ekstra 1 slot daha var demişlerdi
  11. O

Ram alırken neye dikkat etmeliyim

Beyler özelliklerim bunlar laptop için ram alıcam fazla anlamıyorum arkadaşım bu rami önerdi bilen varsa yazabilir mi bu ram olmazsa başka ram önerir misiniz? Teşekkürler
Geri