Arama sonuçları: *

1. E

Gamegaraj Slayer Laptop Alınır mı?

[H3 id='Game+Garaj+Slayer+R9T-5070TIC1+R9-9955HX+32+GB+1+TB+SSD+RTX5070TI+16']Game Garaj Slayer R9T-5070TIC1 R9-9955HX 32 GB 1 TB SSD RTX5070TI 16 [/H3] Ozelikklerine sahip bu cihazi almayi dusunuyorum Alınır mı? uzun sure idare etmeli evet bu fiyata baska markalar var ama bu cihazin ozellikleri...
  2. E

Oyuncu Laptopu Alacagim Ne Almaliyim

Sorun degil uni icin aliyorum sadece uzun sure istedigim oyunu fullde oynayayim beni uzmesin istiyorum
  3. E

Baktigimda hepsi isiniyor laptoplarin kacinilmaz sonu eb azindan perfrormansi yuksek
  4. E

Açıkcasi amacim oyun ust duzey oyun performansı fiyatina bakarsam gamegaraj cok uygun geliyor
  5. E

Yuksek performansli modellere bakiyorum universteye gidecegim o yuzden alacam aklimdaki laptop gamegaraj acikcasi oneriniz nedir
  6. E

Rx9070xt ile sistem kurma tavsiyesi

Yks açıklandıktan sonra kendime uzun süreli güçlü bir bilgisayar toplicagim. Uzun zamandır bakıyorum açıkçası rx9070xt çok hosuma gitti ve bu kart ile sistem toplicagim hem bikac örnek var hazır sistem olarak Ama bu sistemlerde islemcide 2secenekgim var AMD R5 7600 yada AMD R5 9600 sizce...
Geri