Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Valla hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar herkese geldiya sonunda oh be 1 ay beklememize değdi en azından ürünler patlamadı
  2. K

valla hiç bilmiyorum ki reis diğer aldığın neydi
  3. K

bana sat istersen reis benim de klavyeye ihtiyacım vardı XD
  4. K

Haa öyle mi o zaman hayırlı uğurlu olsun hocam sonunda 1 ayın sonunda ürünlerimize kavuşuyoruz ümidi kesmiştim ama şu son 2 günde çok güzel gelişmeler yaşandı vergi falan da gözükmüyor beklediğimize değdi öyleyse
  5. K

Evet arkadaşlar sürat kargodan mesaj geldi buradaki arkadaşlara da gelmiş 2 kilogram koli diyor sipariş bilgisine ulan benim aldığım kulaklık sadece 200 gram bir şeydir yunexpress'in sitesindede bir değişim yok tezgah mı bu yoksa?
  6. K

Doğru sevinçten yanlış yazmışım kb ümidi kesmiştim artık ama sonunda..
  7. K

Arkadaşlar güncelleme geldi ShenzenAudio'dan dediler ki eğer kargonuz için 27 saat içinde herhangi bir gelişme olmazsa pazartesi günü vergi ücretini karşılayarak yeniden gönderim yapacağız krallar yaw hem de vergiyi karşılayacaklarmış
  8. K

Eee ne yapsak beyler ürünler patladı gibi iade denesem mi? Shenzenaudio belki iade verir. 65 dolara kz hexa almıştım ne güzel 😔 bizi mi bulur kardeş? 1 gün önce veya 1 gün sonra sipariş versek ya geliyodu ya da iptal oluyodu veya başka bir firmaya versek gene geliyodu bu nasıl bir bahttır ..
  9. K

Yahu tamam anlıyorum demek istediğini bizlik bir şey zaten yok biz açık bir şekilde mağduruz ama bunun en yüksek sorumlusu YunExpress ve IMile bu firmaların sorumsuzluğu yüzünden bunları çekiyoruz bunların sorumlusu epomaker değil ki epomaker şu an darlamaktan başka bir şey yapamaz YunExpress'i...
  10. K

Yav arkadaşlar, suçlamanız gereken Epomaker değil ki; asıl sorun YunExpress kargo firmasında. Ben de Shenzhenaudio’dan sipariş verdim, aynı sorunu yaşıyorum. Satıcılarda bir problem yok, sıkıntı Imile ve YunExpress’te. Diğer firmalar 4PX, Yanwen falan bir şekilde ulaştırabiliyor, ama...
  11. K

Ya beyler napıcaz 1 ay oldu dışardan kaçak göçmen geçirsek daha hızlı geçer bune yaw bekletiyorlar depoda çöktüler ben de kulaklık aldım her gün kargo sayfasını forumları gezmekten güncelleme var mı diye anam ağladı yeter be kardeş veriosanız verin vermiyorsanızda paramı verin artık..
Geri