Arama sonuçları: *

1. ZD Classic Legend

Satılık ZD Classic Legend

Merhaba , başlıktaki ürünü 1 hafta önce wraith esports sitesinden aldım.FPS oyunları için almıştım fakat gamepad kullanmaya pek ısınamadığım için satıp tekrar mouse kullanmaya dönmeyi düşünüyorum.Kutusu duruyor ,hiçbir sorunu yok istenilen testleri video halinde atabilirim.Pazarlığa açığım :)...
    1,650.00 TRY
  2. M

ZD gamepad’ler artık Türkiye’de!

Hocam merhaba , classic Legend olanın stick kalitesi vs nasıl bilginiz var mı ? Dongle kullanımında gecikme değerleri biraz yuksek fakat kabloluda ıyı gıbı duruyordu , bu fıyata nova 2 lite alternatifi olarak önerir misiniz?
  3. M

Yardım FPS Oyunları için CLAW'S tactical combat mantıklı mı ?

Merhaba,başlıktaki ürün direkt easysmx d10 fasonuymuş ve tek fark olarak tmr yerine hall stickler varmış.Çoğu kişi kullanılan stick kalitesi belirsiz diyor ben de kararsız kaldım kullanan veya 1.elden gören var mı acaba kaliteleri nasıl ,sadece cod oyunlarını oynamak için alıyorum .Butcem 2000...
  4. M

İkinci el Rog Zephyrus G14

Ikıncı el piyasasından ve laptoplardan anlayan arkadaşlar yardımcı olabılır mı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-zephyrus-g14-ryzen-7-6800hs-rx6700s-2022-sikintisiz-1226877146/detay bu bilgisayar fiyatına deger mı ve tecrubesı olan...
Geri