Arama sonuçları: *

1. L

Sys Fan larım 0 RPM gözüküyor.

yani az çok anlaşıldı mesele teşekkür ederim
  2. L

Peki çözüm ne olmalı ne yapmalıyım yada gerek var mı ? 1753293955 molex yada başka ne deniyorsa nasıl anlaşılıyor öyle olduğu? Öğrenmek için soruyorum
  3. L

Dediğim gibi çok pc den anlamam açıkcası o yüzden neyin yanlış olduguyla alakalı bilgi istiyordum MSİ Pro B650M-E anakart mevcut [H3 id='Dark+Guardian+DKCHGUARDIAN+FRGB+Fanl+ATX+Oyuncu+Kasas+KASADA+BU+modelden']Dark Guardian DKCHGUARDIAN FRGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası KASADA BU modelden [/H3]...
  4. L

Çözüldü✓ SSD Hakkında yardım istiyorum.

teşekkür ederim bunun dışında başka çözüm yok sanırsam yapılabilecek olan bu
  5. L

peki bunun için ek kablo vs almak gerekiyor mu nere ye yerleştirilir bir fikrrim yok hiç sata ssd alırım almasına uyumlu olma sorunu vs var mıdır ? 1752681030 peki bunun için ek kablo vs almak gerekiyor mu nere ye yerleştirilir bir fikrrim yok hiç sata ssd alırım almasına uyumlu olma sorunu vs...
  6. L

İyi günler Kasa satın aldım sistemi komple ve açıkcası uyguna aldım ama bir sorunum var Temel Kart Ürünü PRO B650M-B (MS-7E28) Anakartım var 500gb SSD ye sahip e doğal olarak hafızası doldu bile. İçinde de o kadar ayar yaptım uygulama kurdum açıkcası yeniden yapmaya vaktim yok . SSD takmak...
Geri