Arama sonuçları: *

1. LamonGa

1000 mb bağlatılırmı

türk telekom gayet iyi bende gecen günlerde gectim müthiş bişey 1000 mbps
  2. LamonGa

Msi miniled monitör alınır mı?

merhaba arkaşlar öncelikle sistemim rx 9070xt ryzen 7 0700x. 22 bin tl bütcem var üstüne cıkamam maalesef ve oledde yanmadan korkuyorum. günde 10 saaat kadar acık kalıyor pc sürekli aktif kullanıyorum. gezinirken bu modeli buldum incelemesi henüz yok fakat miniledlerin harika oldugunu gördüm...
  3. LamonGa

Pinlerim yamulmus olabilirmi

Şuan servise bıraktım ilimdeki olmazsa İstanbul'a gönderecegim
  4. LamonGa

Hocam buyrun 1761239376 Daha net fotolar
  5. LamonGa

PC ekran gelmiyor yardim

Arkadaşlar her şey temiz islemcimi değiştirdim şimdide ekran gelmiyor işlemci yere düştü hafif ezilme vardı şimdi boot dram ışığı yanıyor kasada ekran gelmiyor
  6. LamonGa

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Yeni monitör alacağım için tek kasayı attım :D
  7. LamonGa

Asus Prime 9070 XT alınır mı??

Yanma problemi sadece asrock taichide oldu kanka sapphirede öyle bir sorun yok. Asus prime 36.500 edecek bir model asla değil o fiyata aorus yada nitro+ hatta tuf bile geliyor bence asrock beyaz modeli,aorus nitro+ alabilirsin prime in asıl fiyatı 31.500-32500 civarıdır
  8. LamonGa

Bende Sapphire nitro+ modeli var en tepe model ben 800W bronze kullanıyorum 2 aydır tık yok. Asus primede ortalama bir model isterseniz alabilirsiniz tabikide
  9. LamonGa

Bu fiyata 9070xt var hocam niye 9070 alasiniz. Gigabyte 9070xt öneririm
  10. LamonGa

Fotoğrafa bakar mısınız acaba yamukluk varmı yapay zeka yok dedi
  11. LamonGa

3K ya klavye onerisi

Selam arkadaşlar bütçem 3k. Sahibinden, veya herhangi bir site olabilir mumkunse kablosuz istiyorum. Aula f87 proyu gordum sizce nasildir sizin önerilerinizi bekliyorum boyut olarak Max %75-80 olsun
  12. LamonGa

Evet direk oturdu her zamanki gibi 1760971965 Kesin olarak en ufak sorunda çalışmıyor demi
  13. LamonGa

Güç kaynağım bu sisteme yeterli mi

Evet benimkide daisy chain 300-350 watt olması lazım hiçbir sorun yok 1-2 saate kontrol edebilirim erime konusunu fakat erime olacağını düşünmüyorum. 9070xtde erime şuana kadar sadece bir modelde görüldü oda kablodan kaynaklı
  14. LamonGa

750W Güç Kaynağım RX9070 XT İçin Yeterli Mi?

Yeter kanka bendede 9700X 9070xt var 800W deepcool pl800D tertemiz gidiyor
  15. LamonGa

Güç kaynağım bu sisteme yeterli mi

Hocam gayet yeterli bendede 9070 xt 7 9700X var 800 watt deepcool pl800d var gayet iyi 2 aydır kullanıyorum imkanınız olursa isterseniz değişirsiniz
  16. LamonGa

Şuan termal macun bekliyorum çalıştırmak için eğer bir sorun varsa nasıl anlarım çalışırken
  17. LamonGa

ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM Panel Kusuru ve Servis Mağduriyeti

Bendede rog monitör var panelde bozulmalar çok fazla görsel ekliyorum bence Asus monitör olarak tercih edilmemeli. MSI yada Samsung almanızı oneririm
  18. LamonGa

Yok valla hocam fotoğrafa bakarsanız bir tanesi çok belirgin ve değişik duruyor. Bilgisayarı kurdurtmustum zaten bugün işlemci değiştirmek için açtım böyle görünce endişelendim biraz
  19. LamonGa

Arctic Mx-4 20 gr Termal Macun 544 Lira

Bende amazondan 344 liraya 8 gram mx6 aldım
  20. LamonGa

Reis ben 2 ay önce bilgisayarvida topladım sistemi şimdi işlemci upgrade yaparken gördüm ama sanki normal gibi helsi
Geri