Arama sonuçları: *

1. T

Amazonun Hukuk Tanımazlığı ve Logitech Globalin Efsane Desteği

SON GÜNCELLEME: Rezaletin Son Perdesi - 2025'te Bir Kulaklık İçin Devletle İthalatçı Olduk! Arkadaşlar, bu süreç artık trajikomik bir film senaryosunu da geçti, tam bir kabusa dönüştü. Logitech'in Hollanda'dan gönderdiği "ücretsiz" değişim ürünü gümrükte takılınca başıma gelmeyen kalmadı. İşte...
  2. T

Güncelleme :D Logitech hollanda deposundan kargoyu çıkardıktan sonra asıl gümrük trajedisi başladı. Ürün türkiye gümrüğüne girdiğinde 2025 yılında uygulanan 30 euro sınırı engeline takıldı. Benim ürünümün 27 şubat 2024 tarihli orijinal faturası 2491.74 tl yani yaklaşık 70 euro olduğu için sistem...
  3. T

Gümrük vergisi çıkıtı mı ?
  4. T

Fark ettim sildim :D 1766602256 Başka forumlarda okuduğum kadarıyla vergileri ödenmiş şekilde gönderiyorlarmış göreceğiz
  5. T

25 şubat 2024 tarihinde amazon türkiye üzerinden satıcısı amazon germany olan logitech g pro x 7.1 oyuncu kulaklığı siparişi verdim. ürün faturası 27 şubat 2024 tarihinde toplam 2491.74 türk lirası bedelle kesildi. bir süre sonra ürün arızalanınca garanti işlemleri için amazon türkiye ile...
Geri