Arama sonuçları: *

1. ZqEmir

3 Bin TL'ye Kadar SATA SSD Önerisi

Maalesef hocam 2 tane m2 girişi olmadığı için sata alıyorum :)
  2. ZqEmir

3 Bin TL'ye Kadar SATA SSD Önerisi

Selamlar, Şu an sistemimde 500 GB NVMe M.2 SSD var ancak depolama alanı yetmediği için ek bir SATA SSD almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 3000 TL. Oyunları bu SATA SSD'ye yükleyeceğim Bu bütçede alınabilecek en iyi SATA SSD önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler. Anakartım: ASUS PRIME...
  3. ZqEmir

Direksiyon Seti Önerisi

Hocam kol olarak Xbox ve PS kolu almayacağım zaten PXN P5 8K almaya karar verdim güzel mi?
  4. ZqEmir

Direksiyon Seti Önerisi

Hocam sizin öneriniz var mı en düşük fiyattan? Veya dualsense almayıp bunu alsam?
  5. ZqEmir

Direksiyon Seti Önerisi

Hocam bunu alsam olur mu?
  6. ZqEmir

Direksiyon Seti Önerisi

Hocam peki 2.000 TL civarı bir DualSense alıp, kalan bütçeyi 9.000 TL civarında direksiyon setine ayırırsam sıfır olarak alınabilecek mantıklı bir model var mı? Kalitesiz bana fark etmez oyunumu oynayayım yeter. İkinci el almak istemiyorum.
  7. ZqEmir

Direksiyon Seti Önerisi

Selamlar, ETS2 ve araba oyunları için direksiyon seti almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 6.000 - 7.500 TL arası. Aynı zamanda yaklaşık 5.000 TL’ye PS5 DualSense kol da alacağım, bu yüzden direksiyon için bütçem bu aralıkta kalıyor. Sıfır ürün olacak, ikinci el düşünmüyorum. Direksiyon setinde...
  8. ZqEmir

Yağlı Saç İçin Şampuan Önerisi

Az yağ normal biliyorum ama bende baya fazla yağlanma oluyor. Sabah kalkınca saçım felaket oluyor, gün içinde de rahatsız ediyor. O yüzden günlük kullanabileceğim düzgün bir şampuan arıyorum aslında.
  9. ZqEmir

Hayır hocam sadece sabah saçımı düzeltirken dokunuyorum onun dışı nadiren.
  10. ZqEmir

Selam, Her gün okula gitmeden önce duş alıyorum ve uzun süredir Head & Shoulders kullanıyorum. Ama artık sıkıldım ve saçımı biraz daha çabuk yağlandırdığını düşünüyorum. Ayrıca sülfatlı şampuan olduğu için saçımı biraz kurutup sonrasında daha hızlı yağlanma yaptığını hissediyorum. Bu yüzden...
  11. ZqEmir

VirusTotal sonucu güvenilir mi?

Hocam indiriceğim oyun maalesef dodi de yoktu onun için fitgirl den indirdim steamrip den indiriyim diyicektim de onada pek güvenemedim tek güvendiğim alternatif fitgirl yani
  12. ZqEmir

Yani emin olmak istedim hocam yinede teşekkürler.
  13. ZqEmir

Selamlar fitgirl den bir oyun indirdim ama içinden virüs uyarıları çıktı virustotal linki : VirusTotal False-Positive olduğunu düşünüyorum ama pek emin olamadım indirsem sorun olur mu?
  14. ZqEmir

Sağ Kanat için Krampon önerisi

Peki hocam siz bana hangi modeli önerirsiniz bütçe önemli değil en iyi kramponu söylerseniz mükemmel olur bide link atabilirseniz.
  15. ZqEmir

Sağolun hocam da biraz daha bahseder misiniz bundan rica etsem yani hangi mercurial modelini kullanıyorsunuz superfly mı vapor mu ve air teknolojisi nedir?
  16. ZqEmir

Zannetmiyorum hocam ne alaka sağ kanatlar çalım atar koşu yapar o konularda rahat hissettiricek krampon arıyorum zaten özel bi krampon değil
  17. ZqEmir

Evet hocam üşendim ya
  18. ZqEmir

Selam ben sağ kanat oynuyorum bu mevkiye göre en iyi kramponlar nedir ayağımı rahat tutucak estetik çalımları kolayca rahatça yapabiliceğim kaymayan halı saha ve çim sahada oynayabiliceğim hızlı koşabiliceğim kolayca pas atıp orta açabiliceğim topu aşırı iyi kontrol edebiliceğim bi krampon...
  19. ZqEmir

1500 TL Futsal için Krampon Önerisi

Hocam zorlasam 3 bin çıkabilirim ama sizin attığınız futsal için uygun mu?
  20. ZqEmir

1500 TL Futsal için Krampon Önerisi

Selam arkadaşlar, Ben okulda futsal ve küçük saha maçlarında defans / defansif orta saha oynuyorum. Geçen seneden beri pozisyon okuma, top kapma ve pas yapma üzerine kendimi geliştirdim. Saha küçük olduğu için hızlı ve kısa mesafeli hareketler çok önemli. Şimdi ayağıma rahat oturacak, top...
Geri