Arama sonuçları: *

1. ZqEmir

Matematik Temelim Zayıf, Çalışma Planı Önerir misiniz?

Karekök kolay ya pekiştiririm ama pek çalışmam gerektiğini düşünmüyorum o konuya
  2. ZqEmir

Ne kadar çok hocam günlük ne kadar
  3. ZqEmir

Selam, 2026 LGS’ye hazırlanıyorum. Matematik temelim şu an zayıf. Deneme sınavlarında genelde ortalama 6 doğru 12 yanlış yapıyorum, yani yaklaşık 2 net civarında kalıyorum. Yarın denemem var, hem yarınki sınav için hem de genel olarak LGS matematik çalışması için önerilerinizi almak istiyorum...
  4. ZqEmir

Kasanın HDMI Port'u kırıldı

Ekran kartı zaten hocam kasa yazmışım
  5. ZqEmir

Kasanın HDMI Port'u kırıldı

Selam bugün bilgisayardan video izlerken birden ekran gitti HDMI kablosunu çıkarıp takmayı denedim olmadı sonra baktım ki HDMI Port kırılmış ne yapmam gerek tamir edilebilir mi yoksa yeni kasa mı almam gerek? Tamir ediliyorsa kaç TL'ye yaparlar? Sadece demir kısmı kırıldı pinlerde sorun yok...
  6. ZqEmir

Hangi liselerde yazılım bölümü var?

Liselerde öyle bölümler yok mu?
  7. ZqEmir

Hangi liselerde yazılım bölümü var?

Selam, ben lise döneminde yazılım öğrenmek istiyorum ama hangi lise türlerinde bu bölüm olduğunu tam bilmiyorum. Yazılıma ağırlık veren ya da sadece bu alanda eğitim alabileceğim liseler varsa önerir misiniz? Örneğin Fen Anadolu gibi genel liseler
  8. ZqEmir

Galatasaray Lisesi Nasıldır?

Hocam peki başka hangi okullara gittiniz sadece İstanbul'da mı yoksa Bursa falan mesela Tofaş Fen gibi 1760468625 Yok sadece meraktan sordum hocam bende oraya gidicek kapasite yok.
  9. ZqEmir

Bilmem belki gitmiş olan vardır.
  10. ZqEmir

Selam millet, sorum bi Galatasaray Lisesi öğrencisine veya gitmiş olana Gerçekten merak ediyorum, Galatasaray lisesi nasıldır? Şöyle detaylı anlatan varsa süper olur: Küfür meselesi nasıl? Sınıfta veya koridorda serbest mi yoksa baya kontrollü mü? Arkadaş ortamında herkes birbirine rahat mı...
  11. ZqEmir

Bilgisayar Mühendisliği için hangi lise ve üniversiteye gidilmeli?

Mesela hangi liselerde oluyo o hocam?
  12. ZqEmir

İstanbul'da yaşamıyorum maalesef böyle daha genel liseler yok mu fen lisesi anadolu lisesi gibi
  13. ZqEmir

Selam, ben 8. sınıf öğrencisiyim ve ileride bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bunun için hangi liseye gitmem gerektiğini ve hangi üniversiteleri hedeflemem gerektiğini bilmiyorum. Bu bölümü kazanmak için minimum hangi lise ve üniversite yeterli olur? Siz hangi lise ve üniversiteleri...
  14. ZqEmir

LGS için test kitabı önerileri

Sağolun tekrardan ama ben baya buldum Hız Yayınları Pruva Akademi Muba Yayınları Sinan Kuzucu Bu kitapların setlerini almayı düşünüyorum.
  15. ZqEmir

LGS için test kitabı önerileri

Selam arkadaşlar, 2026 LGS’ye hazırlanıyorum ve kaliteli kaynak arıyorum. Sizce 8. sınıf için en iyi test kitapları hangileri? Ayrıca YouTube’da takip ettiğiniz, dersleri anlaşılır ve faydalı olan öğretmen ya da kanallar varsa tavsiye edebilir misiniz? Matematik, Türkçe, Fen ve diğer dersler...
Geri