Arama sonuçları: *

1. M

Tod taksit diyor fakat...

f1 paketi almak istiyorum. aylık 50tl taksitle diyor, devam etmek istediğimde ise çekilecek tutarı yıllık gösteriyor. banka kartı ile devam etsem peşin mi çeker yoksa 50tl mi?
  2. M

Steam'den aldıgım r6 xbox'ta açılır mı?

steam üzerinden r6 aldım ubisoft kütüphanemde görülüyor, xbox konsolumda ubisoft ile eşleşmiş microsoft hesabıma girsem oyun kütüphaneme düşer mi?
  3. M

League of Legends neden leş gibi bir oyun ?

hocam westte bir hesap açın veya alın elmas üstü gayet güzel olacaktır zevk verecektir
  4. M

Yardım FACE IT anti-cheat sorunu!

steam profilim ve oyun detaylarım herkese açık, face it anti cheat indirdim, faceit hesabımı steam ile eşledim fakat bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
  5. M

Yardım A2 ile NINJA ZX-4RR sürebilir miyim?

NINJA ZX-4RR modelini a2 ehliyet ile sürebilir miyim? "Kawasaki, benzeri görülmemiş 57 kW (77 PS)* güce ulaşarak 400cc motor performansını yeni bir seviyeye taşıyor." diyor. Yükseltmek zorunda mıyım ehliyetimi ?
  6. M

🔥İndirim Mortal Kombat 11 35 tl

aynı sorunu yasayan vs. varsa paparadan abonelik kısmından microsoft kapalı iste onu açın arkadaslar
  7. M

olmuyor neyse 2 haftası var indirimin daha sonra deneyecegim
  8. M

alan var mı oyunu? hangi kartla vs. aldınız? papara,kuveyt,garanti bunları denedim kabul etmiyor. banka kartı hepsi
  9. M

MS STORE ödeme yöntemini kabul etmiyor.

mortalkombat11 alacagım fakat ms store hiç bir kartımı kabul etmiyor, web sitesinde de aynı sorun yardım edin lütfen.
  10. M

üyelik zorunluluğu yok pc ve xbox için uygun
  11. M

hocam onu da yaptım ama netice aynı ms store web sayfasından deneyeceğim
  12. M

ms store 1731692041 arkadaslar 3 kart denedim üçünde de aynı sorunu yaşadım, ödeme yöntemini kabul etmiyor ne yapmam lazım ?
  13. M

hocam bununla düz olanın farkı ne bu ayrı bir dlc mi?
  14. M

aynıdır bir fark olmaz
  15. M

hocam stroy modu güzel midir ? oyun tam olarak nasıl fps mi mmo falan mı?
  16. M

Yardım YARDIM msfs2020 sildim fakat yer açılmadı!

steamden sildim steamapps'den dosyasını sildim fakat yer halen açılmadı ne yapmalıyım?
  17. M

*GÖZDE Spor güvenilir mi?

https://www.gozdespor.com/nike-phantom-gx-ii-club-fgmg-erkek-krampon-fj2557-31423?srsltid=AfmBOooMj5Wza25HJIPnIougyK-ML5uuS7xwIGik9PY3tLa7KnKEzTq9rII linkteki ayakkabıyı almak istiyorum resmi satıcı mıdır güvenilir bir site midir?
  18. M

Yardım Krampon alacağım orijinal mi?

sagolun hocam
  19. M

Yardım Krampon alacağım orijinal mi?

satıcı trendyol fakat diğer sitelerden ve satıcılardan çok daha ucuz bir fiyat orijinal midir? https://www.trendyol.com/puma/future-7-play-tt-p-814546121?merchantId=968&boutiqueId=661878&v=44
Top Bottom