Yani belirli bir monitör üzerine konuşmuyorum aslında sadece aklımda 25k bandında oled monitör almak var, tavsiye varsa memnuniyetle dinlerim.
28k lık monitöre giriş segment demem biraz tuhaf olmuş😅. Ama bir nevi de öyle hissettiriyor çünkü oled olarak en ucuz alternatifler bunlar olunca insan...
Fiyatları yaklasık 25k bandında gezen giriş segment oled monitörler cidden fiyatına değer mi? Problem (burn-in vs) çıkarır mı yoksa onun yerine 10-15klık ips panel daha mı iyi olur? Bir de öneri verirseniz çok tatlı olur.
Dualshock 4'ü orijinal hiçbir yerde bulamıyorum hocam bi link vs verme şansınız var mı? Orijinal mi değil mi anlayamıyorum.
Dualsense biraz gereksiz ya, hem 2. Ele pek giresim de yok. Başta attığım teşhir ürününden de vazgeçtim ne olacağı belli olmaz diye.
Kol güzel duruyor da performansı ne...
Pcde oynayacağım ve ps setuplı olması zorunlu gibi bir şey. Fiyat bandı olarak 2k nın üstüne çıkmasın.
https://ty.gl/kyori90dk0dpv aslında bu aklıma yattı ama teşhir ürünlerine ne kadar güven olur orasını bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Haklısın gibi
Malesef :(
En ucuzdan saphire satıyordu galiba ama piyasayı takip eder gibime geliyor saphire. Benim daha çok merak ettiğim hazır sistemlere stok gelir mi 2 3 aya, birkaç tane mantıklı hazır sistem vardı ince hesapta vs.
Vatanın indirimlerinden haberdarım da yaklaşık 2-3 ay sonra sistem dizebileceğim o yüzden ben o treni kaçırdım gibi. Aslında Black Friday zamanı nasıl olur, indirim vs tutturulur mu ki?
Fiyatlarını kontrol ederken şok oldum, daha 2 3 hafta önce 17k sularında gezen ekran kartı 19'a merdiven dayamış. Ne diyorsunuz hala f/p midir? Daha ucuza daha iyi alternatifler (rx 7000 serisi vs) var mıdır? Son dönemki zamlardan dolayı sisteme bütçem yetmeyebilir de neye yönelsem diye düşünüyorum.
Hepsine toplamda max 5k verebilirim. Psular hakkında hiçbir bilgim yok, sistemde r5 7500f ve 9060xt 16gb olacak.
Anakart matx o yüzden matx kasalar da okey. Aslında ben bir tane bulmuştum, bu kasa nasıl? Kullanılır mı söylerseniz sevinirim...
Açıkcası monitörler beni tavladı. Gayet güzel duruyorlar fakat eğitim indirimini nasıl yapacağız hocam? Üniye geçtim de ben, indirim alma şansım var mı? Varsa nasıl alabilirim? Bu arada 1080p monitör de baya iyi duruyor onu da beğendim. Öğrenci indirimini denk getirebilirde 9kya alabilirsem...
Güzel duruyor hocam ben araştırayım bunu.
Hocam hazır fiyat farkı çok yakınken 2 tane 2k alınır mı sizce? Yoksa kaliteli bi 1080p (attığınız gibi) seçmek daha mı iyi olur?
Hocam genellikle hikayeli oyunlar vs oynarım, kardeşim de benzer. Özellikle yeni çıkan oyunlara ilgimiz var.. Diziler vs...
1440p benim için, 1080p ise kardeşim için lazım. Toplam bütçe 15-16kyı geçmese iyi olur,. Biraz fiyatlara baktım ve 1440pler 10k civarında, 1080pler ise 5k civarında gibi, biraz esneme olsa da sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim.