Arama sonuçları: *

1. S

WACOM ONE BY MEDİUM grafik tablet 1299TL

Sağolasın, kaptım bir tane, akakçede görünmüyodu indirim.
  2. S

Bu bileşenlerde şu olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz parça var mı ?

Bence paran varsa verebiliyosan gayet iyi, para limitin vs. varsa daha budget urunler tercih edebilirdin. Ama begendim ben
  3. S

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Önereceğiniz SSD ya da beyaz ram kiti var mı? Çok aşırı indirim olmuyor gibi onlarda normal fiyatları biraz şişik gibi
  4. S

Yardım Sapphire Pure 9070 XT vs Gigabyte 9070 XT

Bu arada gaming gecesi var yarın akşam, bazen 9070xt modellerinde indirimler oluyo, 31000e falan düşebiliyor. İstersen bekle
  5. S

Yardım Sapphire Pure 9070 XT vs Gigabyte 9070 XT

Bence de pure
  6. S

Yardım Lian Li Ekosistemi hakkında yardım

Aaa sen geçen 5070 ti msi almıştın değil mi! Ben de colorful Igame ultra 5070 ti ile build yapıyorum. Galahad 360mm aio aldım. Hayırlı olsun, ben de a3 kasama 4 tane lian li , 3 bottom intake 1 ön exhaust olarak alcam yakında. Kurulumun bitince sorunlarını veya memnuniyetini yazıp...
  7. S

80-90 bin TL Beyaz sistem nasıl olmuş?

Gayet güzel duruyor sağolun! Beyaz istemesem bu da olurdu! Sağolun emeğiniz için.
  8. S

Ne önerirsin? Her türlü fikire açığım!
  9. S

Belki ilerde csm panel de alırım extea 🧐
  10. S

Evet, gamernexus videosu izledim, alttan intake önden exhaust üstten aio
  11. S

Önerin var mıdır? MAtx beyaz anakart olarak az seçenek var, en ucuz 600 mhz 30 cl 32 gb ram bunlar, ssd olarak bilmiyorum, belki 9070xt alsam anca daha ucuza gelirdi muhtemelen. Psu konusunda da gaming gecesinden kaptım fena olmayan bir fiyata. 6400tl Galahadı da 4000 TL'ye aldım 1753281424...
  12. S

MERHABA! Beyaz mATX bir sistem topluyorum, yaklaşık 80-90bin tl arası. Bazı parçaları aldım bile. Fikriniz ve önerileriniz nedir? Bu builde en az 2K bir monitör önerisi lazım. İş olarak grafik tasarımı-çizim yapıyorum, bir de oyun oynayacağım. Bütçem 20k civarı ekran için (Beyaz ya da gri tercih...
  13. S

80-90 bin TL Beyaz Buildim nasıl?

MERHABA! Beyaz mATX bir sistem topluyorum, yaklaşık 80-90bin tl arası. Bazı parçaları aldım bile. Fikriniz ve önerileriniz nedir? Bu builde en az 2K bir monitör istiyorum? İş olarak grafik tasarımı-çizim yapıyorum, bir de oyun oynayacağım. Bütçem 20k civarı ekran için (Beyaz ya da gri tercih...
  14. S

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

İade etmeye karar verdim kusura bakmayın
  15. S

Seigft beyaz modelini 31000e satsrım
  16. S

Ben de xfx swift 9070xt aldım, 9000 tl fark 220 dolar fark az değil :( 1752836811 Hayırlı olsun güle güle kullan bu arada 1752836852 bazılarında geçiyo sanırım, modelleri sepete ekleyip denemen lazım, ben daha 10 dk önce aldım 9070 xt beyaz
  17. S

aldın mı? ben de zotacin beyaz olanını almayı düşünüyorum 40000 tl oluyor.
  18. S

Beyaz sistem için PSU önerisi

Gerçekten güzel olurdu olsaydı :(
  19. S

Beyaz sistem için PSU önerisi

Kasam Lian Li Dan beyaz wood. PSU biraz görünüyor kasada. Bu sebeple istiyorum ama siyah da çok batmayabilir aslında.
Geri