Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 6400mt/S Cl32 Ram- 18200 TL

bu tebilion incehesap vb bi kac modeli düstügü zamanki siparişlerden iptal olanlar thh veren var mı?
  2. M

❌İndirim Bitti! LG Ultragear 25g523b-B 200 Hz Monitör 4.347 TL!!!

Ben 4.8e itopyadan almısdım. Gayet memnunum parlaklık %80 kullanımdayım fazlasıyla yeterli gaming için. Isık sızmasıda yok. Dusunen alabilir
  3. M

🔥İndirim 2026 LG Ultragear-25g523b-B-Monitör 4347 TL

hocam test ettim zaten olsa ben geri gonderırım sorunu sıkıntısı yok
  4. M

evet ertesı gun gelmısdı ogunden beri kullanımdayım zaten lg diye almısdım ısık sızması yok olu pixel yok gayet kaliteli ne yazıyorsa onları vaad ediyor. LG diye aldım ben bunu zaten oled lg tvmde var bundada ips paneli gayet iyi cook derinlemesine anladıgım bir ürün türü degil ancak alsam...
  5. M

❌İndirim Bitti! MSI RTX 5050 14 Bin Lira

şu anası ağlamış garantisi olmayan ekran kartılarını 6600xt yi bile adam 12k ya koymus abi yok beyin yerine taciroğlu beyaz peynir falan mı var abi nasıl bi aptalsınız siz ya
  6. M

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

evet hocam hatta arandım fatura kesilip maile gonderdiler. acılıp iade edilmiş ürün olabilir kabul ediyormusunuz dediler. bende fiyattan dolayı kabul ettim maile fatura bile geldi zaten sonra 2 gün sonra bidaha arayıp stok yokmus dediler bunu thh verdım
  7. M

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

arkadaslar alanlara hayirli olsun bi sorum olacakdı. bende -bi onceki ekran kartı indiriminden 5060ti 16 gb almısdım. stokda yok diyip karttan cekildigi halde 2 gün sonra iptal ettiler bende thh verdim. bana stokda yok inno var ama fiyatıda benim aldıgım rakam degil 19 bi TL'ye almısdım. müsteri...
  8. M

❌İndirim Bitti! ❗Sınırsız❗Hayatpay Trendyolgo Yemek 800/400 Kupon

konuyu acan arkadasa tesekkurler
  9. M

Baya iyi duruyo 2.elde adamlr garantisiz monitörlere 4000 dalan yazmıs komedi valla cektik 1 tane eyw hocam
  10. M

❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Bu aç gözlüler 80 dolarlık mouseu için thh ugrsdıran kan emiciler cok cok ucuza bisey bulmadıkca alısveris yapmayım derim.
  11. M

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

kiracı mal sahibi kavgasına dönüsmüs gibi hissetim suan bu konuları :D facebookda avukata sor postları okur gibiyim
  12. M

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

bu yanlıs koyduk isi biraz komik gelmeye basladı ve cok arttı. gercekten islerine reklam harici yarayan birsey var mı ?
  13. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

11 bin tl idi
  14. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless
  15. M

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

bende bunu aldım masaustu icin deneyeceğim fp iyi geldi artık ne cıkarsa :D
  16. M

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

yani fiyat hatası olsa bilerek isteyerek ürün ekliyolar gibi geldi. gerci simdi herseyi iptal ediyolar fiyat hatası diyip :D
  17. M

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

bu geldi link
  18. M

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

hocam bende arayısdayım su model iyi midir? acaba kullanan var mıdır Thonet & Vander
  19. M

Os-Baseus Airpow Hızlı Şarj Power Bank 20000mah 20w, Siyah 759 TL

şöyle bi yorum var :D
  20. M

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Hayırlı olsun hocam incelemelerinde baya övüyolar bu fiyatada iyi duruyor
Geri