Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

onun shapeini hiç begenmedım ya klasik çin mouselarına donmusler razer kalitesi vb kalmamıs hiç ama tskler bakarım yınede
  2. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hocam superlight 2 bakıyorumda logitech hiç depoya geldiği oluyo mu ürünlerin acaba? sıfırları 6*7 bandındada hani gördünüz mü hiç gibisinden gaming mouse tarzı urunelrde giriyo mu depoya
  3. M

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Hanginiz bu 🤣🤣
  4. M

suleyman pro 5 tl pc topluyorumu gercek hayatta yapmıssın hocam valla brraavoo :D
  5. M

❌İndirim Bitti! WD Blue SN5100 NVME™ 1TB M.2 2280 5099TL

arkadaşlar nethouse 11 bin tl küsürden tekrar yayınlamış. eger iptal olduysa canlı yardıma baglanıp durumu anlatın. benimle konusan kisi siz bu ürünü bu fiyattan alın kalan farkı hediye kartınıza tanımlarız dediler. benim için ihtiyac yok. teşekkür edip kapattım. eger amazon satıcılı ürün almayı...
  6. M

iptal maili geldi banada yav millet 70klık ramı 15e aldı biz 1500 tl dusugune ssd aldık gelmiyo arkadas
  7. M

bende sordum böyle cevap verdiler.
  8. M

Vatanda bu fiyat hatasını yapan arkadaş bide 2tb-4tb ssd şöyle sıcak sıcak varsa
  9. M

Abi bu fiyat hatası nasıl oluyor? Bence işin içinde farklı bir durum var. Dolar bazında bile çok ciddi fiyat farkı var. Ortalama 350 dolardan hesaplasak, 500 adet satışta yaklaşık 175 bin dolar ediyor. Bu bana “yanlışlıkla yapılmış bir fiyat hatası”ndan ziyade stok eritme gibi bir kampanya...
  10. M

Alan arkadaşlara hayırlı olsun .globaldede fiyatların ucdugunu düşünürsek çok iyi cidden.neredeyse 400 500 dolarlık bi fiyat farkı var dediğiniz mantıklı olabilir 1 2 tane alanda vardır belki 20 30 tane artık sistem kaç tane ekletiyosa öyle alanda.
  11. M

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

valla bilmiyorum ama genelde hemen olmuyo o hocam kampanya bitince vb sonra bakiye veriyolar bi keresinde 70 tlmi 150 tlmi ne yansıtmışlardı :D 1000 yansıtırlar mı bilmiyom
  12. M

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

2 gün once 1.200 tl fazla vererek aldım :D. sonuc su ki cok beğenemedim 8k olması iyi ancak. viper v2 prodaki o efsane tutus sekli iceri sarıp sarmalayan tutus yok bence. kronik scrol isi olmasa v2 pro efsaneydi bence
  13. M

❌İndirim Bitti! XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD EKartı 30.409TL

isbankası ve vakıf kartları var 2sindede taksit secenegi yok ya :D
  14. M

8000HZ KABLOLU MOUSE 999 TL / İNDİRİM

valla fiyat cok iyimis bi tane alıp deneyeceğim yorumlarımı paylasırım
  15. M

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

gule gule kullanın hocam @gsonex
  16. M

alınan urunler kargoya verilen oldu mu ? benım 9060 verilmemis görünüyorda
  17. M

su konuyu acandan allah razı olsun bayadır bakıyordum indirimle feci iyi geldi sagoolun dostlar
Geri