Arama sonuçları: *

1. K

Corsair M75 Air - 1.699 TL!

Razer'i önceden kullanmıştım daha sorunsuz mouse hocam güle güle kullanın
  2. K

Deneyeceğim hocam sinir olduğumdan direkt kablosunu takıp devam ediyordum. Amazon'a da iade için şimdi yazdım. Yardımcı oldular eğer çözemezsem iade edeceğim. Bir daha corsair de almam. Razer basilisk mouse vardı bundan önce kullanıyordum diğer laptopta ama sorunsuz mis gibiydi ya...
  3. K

Hocam onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Akşamları 1/2 saat lol e giriyorum oyun sırasında kullanımdayken yapıyor bunu. Wifi ile acaba sinyal çakışması mı oluyor diye düşündüm ama hiçbir cihaz da yok arada diğer portlarla da deneyeceğim yoksa oyunda kablolu kullanacağım. Uğraşmak istemediğim...
  4. K

Bu mouse kullanıyorum. Bir kaç ay önce amazondan aynı fiyatlara almıştım. Kablosuzdayken şarj full olmasına rağmen arada anlık hareket etmiyor. Neden anlamadım. Laptop'a bağlı ve mouse'a en yakın usb ye takılı ama çok sinir bozucu olabiliyor. O yüzden bu ara kablolu olarak kullanıyorum bu...
  5. K

🔥İndirim Attack Shark X3 Pro Superlıght 4000/8000 1769 TL

Corsair m75 air var ama kablosuz kullandığımda sanki arada takılıyor gibi pili de bitmemiş oluyor biraz ayar ediyor beni. Buna geçmeye değer mi
  6. K

Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

Farklı firmalarda stok var zaten hocam. Fiyatı farklı tabi.
  7. K

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Hocam bu fiyata kablosuz da bu özellikleri sunan örnekler var ama o yüzden söylemiştim aslında
  8. K

Hocam kablolu klavye için bu rakam çok değil mi bana mı öyle geliyor ?
  9. K

🔥İndirim 💥KTC H27E6 320Hz 2K IPS - 11.299 TL 6 Ay Vade Farksız Taksit 💥

Loq 5060 ile lol oynayan birinin bu monitöre ihtiyacı olmaz dimi 😁
  10. K

Kablolu değmez ya vazgeçtim 😁
  11. K

Klavye alınır mı hocam? Kablosuz mu ayrıca tam emin olamadım
  12. K

🔥İndirim Bic Flex 5 Tıraş Bıçağı + Yedek Tıraş Bıçağı 6'lı + Çanta 299 TL

Koltuk altı genital bölge için alınır mı 😁 Diğer sitelerde de aynı gibi fiyat normal sanki.
  13. K

❌İndirim Bitti! Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Çalıştı hocam ben de aldım teşekkürler
  14. K

GOVEE RGBIC Wi-Fi+ BT Akıllı LED Şerit, 10 M 1299tl

Ben iki adet almıştım daha sonra kullanırım diye ölçmedim ama kutudan sadece bir top led çıktı hocam. Açıp ölçmek mi lazım bilemedim ama tek parça 1x10 m bu belki o incelemeler 2x5 m dir
  15. K

Led geldi. Birleştirme konusunda fikri olan var mı? Nasıl yapabiliriz? Ayrıca birleşirse tek adaptör 20 mt yi çalıştırabilir mi?
  16. K

Rampage Nimbus 104 Tuş Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi 823 TL

Ama o yorumdaki başka satıcıdan almış Şu anki satıcıdan alanlar memnun Ama genel olarak klavyeyi sormak istemiştim bu fiyata alınır mı yoksa 200-300 fark koyulup dahalıni önerimiz olur mu
  17. K

Rampage Nimbus 104 Tuş Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi 823 TL

https://ty.gl/reza5ok0mtjj1 hocam bu nasıl sizce fiyatına göre? Kupon falan derken 150/200 daha uyguna da gelir zaten
  18. K

Tavan'a yapılabilir mi acaba alçıpanın içine dekor olarak odayı bi 20 mt dönsem fikri olan bilen var mı?
  19. K

❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

365 ile 2021-2024 farklı ne acaba almışken böyle alayım. Win 11 home kurmuştum dün akşam bugün aktifleştiririm 1768371259 4 adet almak gerekiyormuş. Windows 11 home için oem veya retail fark etmez key paylaşabilecek var mı :)
Geri