Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

Bende de loq var sıcaklıklar 70/60 gibi geziyor genelde biraz luzumsuz gelse de almayı da düşünüyorum sanki çok muhteşem gibi bir hissiyat yaratılmıs 🤣
  2. K

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

Fiyat söylediniz?
  3. K

Benim dediğim fiyat amazon satıcılıydı o yüzden bununla kıyaslamak mantıksız ki keze bu bariz çakmadır zaten
  4. K

519 bedava ötesiymiş görmedim hiç
  5. K

Pahalı. Ayrıca dün bunu amazon 2399 a satmıştı galiba
  6. K

🔥İndirim Trendyol Elektronik'te 1200₺ ve Üzeri Alışverişe 300₺ İndirim Kodu

Alınır güzel mouse. Siyahını bir kaç ay önce 1000 lira bandına düşürüp almıştım ama bu haliyle de güzel fiyat bence renk önemli değilse yapıştır
  7. K

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Geçmiş amazon prime döneminde yine edifier hoparlör almıştım. Aradan birkaç ay geçti veya geçmedi daha ucuz fiyata normal bi zamanda satıldı :D
  8. K

🔥İndirim Stanley 2.3 L Termos 2.000 TL ( Kod ile)

tamamen garibanlıktan :D:D
  9. K

🔥İndirim Stanley 2.3 L Termos 2.000 TL ( Kod ile)

-2000 tl sandım :D
  10. K

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Üzülme hocam amazon prime'dan sonra bunları daha ucuza da satar görmedik değil :D
  11. K

Hocam vücut için sıfır kesim kullanmayacak mısınız? O başlıkları kullanmayacaksanız boşa para vermeyin derim bende var aynısı bir kere bile kullanmadım kutusunda kaldı öyle. Çünkü sadece sıfır ile kullanım yapıyorum. Hem vücut hemde diğer yedek başlık ile sakalıma ikisi için de çok iyi.
  12. K

gereksiz bence düz olan fazlasıyla işinizi görür ki o da daha düşük fiyatlara geliyor nereden baksanız fark 1500 liradır.
  13. K

Bende r2000db modeli vardı geçenlerde sattım. Bu işin sonu yok bunun da tadını alacağım daha yükseğine bakacağım bu seferde bu tarz ürünleri elden çıkartmak zor. Kullanmak için fiyat güzel ürünler :)
  14. K

Doğrudur hocam anladım zaten ama sanki bu daha kompakt bir ürün masaüstünde de keyifle kullanılır gibi
  15. K

https://amzn.eu/d/0cXt9kvT 4584 tl
  16. K

Evet, Edifier M90 modeline harici bir DAC (Dijital-Analog Dönüştürücü) rahatlıkla bağlayabilirsiniz. Cihaz; Bluetooth 6.0 (LDAC), HDMI eARC, Optik, USB-C ve standart AUX (3.5 mm) girişlerine sahip son derece çok yönlü bir hoparlördür. Bu geniş bağlantı yelpazesi sayesinde DAC kullanımınız için...
  17. K

Bunları dac olmadan kullanmak keyifsiz, tam olarak verim alınamaz ama yine de güzel kaliteli ürün. Edifier üzmez.
  18. K

Yani bende öyle hocam normal kullanıcıyız depolama vs de yok günlük 1-2 saat oyun oyna aç kapat bitti :D o zaman bizim açımızdan ömürlük oluyor gibi
  19. K

bu ssd lerde ömrü bitinci cihaz çöp mü oluyor bilmediğimden soruyorum :D
Geri