Arama sonuçları: *

• Users: Eemmo
  • Order by date
  1. E

Honor pad 10mu Samsung tab s10fe mi

Hocam bir arkadaş lenovo idea pad Pro önerdi kağıt üstünde amiral gemisi Bi cihaz fakat şikayet vara baktım 3 konuda da öyle bir cihaz olmadığı söyleniyor
  2. E

Honor pad 10mu Samsung tab s10fe mi

Arkadaşlar amacım ders çalışmak ve uzun süreli kullanım olsun Bi kroniği olmasın istiyorum kalemli olması önemli olduğu için bütçe de max bu kadar çıkıyor bu iki tablet arasındayım sizin bir öneriniz var mı özellik olarak baktığımda honor daha sütün gibi ama yılların samsungu sonuçta sizce...
  3. E

Çözüldü✓ Işlemci throttling hp victus 16

1753198536 hocam sornumuz çözüldü çok büyükm ihtiamlle pump out yaşandı işlemci sıcaklıklarım normale döçndü tekrar sürdüm macunu %4 bi kesme var onun normal olduğunu düşünüyorum fps de bi düşüş yaşanmıyor malum havalr sıcak bayğı laptop soğutucum falan yok sıcaklık değerlerim şuan normal fikir...
  4. E

Hocam sorunu yanlış anlamışsınız formattan önce termal bakım yapıp mx6 sürdüm sıcaklıklarım 76 78 civarında idi cpu adına fakat formattan attıktan sonra işlemci 90 95 hatta 100 dereceleri görmeye başladı gpu adına yine sorun yok bu nedenle sorunun termal macundan değil yazılımsal olduğunu...
  5. E

Hocam nasıl oluyor o aklım almadı benim açıkcası chat gpt kullanırım bu tarz şeyler için o da macunla bakır arasında zamanla oturduğu için boşluk olabilir dedi tekrar açıp değiştireyim mi
  6. E

Hayır hocam online+trafik de denedim single da cpu aşırı kullanılıyor hatası almıyorum sadece ısınıyor bakıyorum fazla voltaj çekmiyor e kullanım da fazla değil çözemedim işin içinden çıkamıyorum genel anlamda bilgisayarım boşta soğuk ama valoda da takip ederim genelde format öncesi 70...
  7. E

hocam formattan sonra gefroce experince den ve intelin kendi sitesinden sürücülerimi kurdum biosumu yeni güncelledim yapılacak win update güncellemesi de yok çözemiyorum sorunu 1753116983 ve bilgisayarım şuan bunu yazarken bile 30 derecede çalışıyor işlemcim normalde sıcaklık değerlerim güzel...
  8. E

hocam formattan önce böyle bir sorunum yoktu formattan önce asettoda 75 80 mcivarı gezen işlemcim şimdi 100de
  9. E

hocam hp victus 16 laptopuma format attım format öncesi de mx6 termal macunla termal bakımını yaptım format öncesi sıcaklıklarım gayet normalken formattan sonra işlemcim tam anlamıyla kuduruyor gpu kullanımı 100de 100 gpu 69 70 civarı syrederken işlemci 100 derece gözüküyor attığım ssden de...
  10. E

Yardım Victus 16 format sonrası hantallık ve işlemci sıcaklığı artması kadar

Hocam bu debloat olayını araştırdım fakat açıkcası pek bişey bulamadım nasıl yapılır bilgi verme şansınız var mı Bu arada yukarıda bir arkadaş ramlarin şişiyor olabilir demişti 16 Ram var boşta win 11 6 7 GB civarı kullanıyor bana biraz fazla geldi fakat araştırdığım kadarıyla yük indikçe...
  11. E

Yarın deneyeceğim hocam fakat wallpapperım bile Düz siyah gereksiz uygulama barındırmam bilgisayarda
  12. E

Debloat nedir hocam açıklar mısınız
  13. E

Win 11 hocam yani 45 dakika 1 saat onlime asetto oynadım sonrasında oldu bu bahsettiğim fakat formattan önce de bu şekil Chrome falan giriyordum Bi sıkıntı olmuyordu
  14. E

Yok hocam 1752962734 Hocam bulut indirme yspıyprum bir de işletim sistemi şişme gibi Bi durumda fps düşmesi yaşanmaz mı fps den çok şikayetçi değilim sadece uygulamalar açılırken hantal kararsız kalıyor oyundan çıkıyorum Chrome giricem 10 kere falan basıyorum yaklaşık 8 10 saniye sonrası geliyor
  15. E

Hocam hp nin bios undan belli başlı donanınları kontrol edebiliyoruz diske baktığımda sağlığı normal gözüküyordu diye hatırlıyorum ama driverlarını kurmadan önce de öyleydi çoğu şeyini kontrol ettim driverlarını doğru mu değil mi ayrıca nasıl kontrol edebilirim 1752962250 Hocam biosum güncel...
  16. E

Hp victus 16 d1015nt laptop um var 2 yıl odlu alalı garantisi yeni bitti 2 kez termal bakım yapıldı ve 2sinde de kendim win 11in sıfırlama yöntemiyle format attım fakat bu 2. Formatta bilgisayarda Bi hanttalık hissediyorum driverlarını kurdum oyunlarda fps anlamında sorun yok fakat online asetto...
Geri