Arama sonuçları: *

1. A

Öneriye ihtiyacım var sistem alınır mı

https://www.hawkgaming.com.tr/arcade-ryzen/amd-ryzen-5-5600/palit-geforce-rtx-4060-twin-8gb/16gb-ddr4/512gb-nvme-m.2-ssd/hawk-gaming-chair-fab-oyuncu-koltugu-hediyeli sistem üzerinde kullanılan bileşen markalarından sadece inno3d'yi biliyorum tavsiyeleriniz nelerdir alınır mı? psu olarak kasa...
  2. A

Sistem parça yükseltme önerisi

B450M S2H anakart kullanıyorum ryzen 5 1600 işlemcimi ve rx570 ıtx ekran kartımı yükseltmek istiyorum. anakartımda kullanabileceğim max işlemci ve ekran kartı önerir misiniz_ mevcut PSU 500W
  3. A

MONİTÖRÜM AÇILMIYOR YARDIM

ilk başta bilgisayarı açtıktan sonra klavye mouse ve monitör gelmiyordu ardından ramlerin yerini değiştirdim ve klavye mouse düzeldi ama monitörüm hâlâ açılmıyor kapatmadan önce driver güncellemiştim ondan mıdır bilmiyorum. onboard ekran kartına bağladığım zaman da görüntü alamıyorum yardımcı...
  4. A

win10 görev çubuğu bildirimi

herhangi bir uygulamadan bildirim geldiğinde simgelerin yanıp sönmesini nasıl kapatabilirim yardımcı olabilecek var mı?
  5. A

Authy uygulaması hakkında yardım lütfen

Amazon hesabımı authy uygulamasına bağladım bir kaç hafta önce. Dün amazon hesabıma girmeye çalıştığımda hesabın kendi kendine çıkış yaptığını gördüm şifre vesaire her şeyi doğru yapıyorum ama authy uygulamasından aldığım kodu kabul etmiyor ve "Hesap Kilitlendi-Hesabınızda şüpheli bir etkinlik...
  6. A

Utorrent İle Forza Horizon 4 Kurdum Ancak "Gönderiliyor" Yazıyor

ASDKNOSDOIJNSDAJOINSADJIONSADJIOSDJINIOD komik adamsın yiğit burayı terk et
  7. A

Utorrent İle Forza Horizon 4 Kurdum Ancak "Gönderiliyor" Yazıyor

Torrentden forza horizon 4 indirdim.İndirme %100 gözüküyor ama gönderiliyor yazıyor oyunu açamıyorum.Sağ tıklayıp dosya konumunu açıyorum orada bir install dosyası var açıyorum komut istemi açılıp kapanıyor. Komut isteminde çıkan yazılardan bir cümle aldım internetten çözüm bulmak için ama...
  8. A

Aoc 24,5" G2590VXQ 1ms 75hz VGA,DPPort,HDMI, FreeSync Gaming Monitör

Aoc 24,5" G2590VXQ marka monitörüm var. Monitörün ayarlarında resim ayarı(image setup) diye bir ayar var ama kullanamıyorum aktif değil seçilmiyor aktif edilebilen bir şey mi yardım edebilecek var mı?
  9. A

discord da skype da arama yapmadan karşıya sesim gitmiyor???

Arkadaşlar bir sorun yaşıyorum discor da skype'a girmeden karşı tarafa sesim gitmiyor.Discord da karşı tarafa sesimin gitmesi için skype üzerinden birisi ile konuşmam gerekiyor. Discordu da skype'ı da silip yükledim skype'ı temelli silip denedim yine de düzelmiyor bilgisi olan yardımcı...
  10. A

1050ti mı rx570 mi alınır

Bir de rx570 in daha iyi olmasının sebebi nedir bilgin var mı bir iki bi şey söyleye bilirsen sevinirim
  11. A

fiyat hakkında bişe söyleyemem şu anlık hangisi alınır onu öğrenmek yeterli oldu teşekkürler.
  12. A

Beyler rx570 ile 1050 ti arasında takıldım hangisi alınır?
  13. A

adaptive sync hakkında bilgi

Beyler beni adaptive sync konusun da biraz aydınlatabilir misiniz? Yanlış anlamadıysam free sync ile aynı görevi görüyor. Yanlışım varsa düzeltir misiniz?
  14. A

ryzen 5 1600-ryzen 5 3500

Beyler bi sistem alıcam ama ryzen 5 1600 stok yok vakit de yok 1600 yerine 3500 alsam ara da çok fark olur mu? Ryzen 5 3500 6 core 6 thread 1600 6 core 12 thread sıkıntı çıkarıcak bi fark olur mu?
  15. A

ryzen 3 3100 mi ryzen 3 1200af mi?

Arkadaşlar ryzen 3 3100 ile 1200af arasında çok bir fark var mı sizce hangisini almalıyım ram 16gb ekran kartı rx57*
  16. A

Hem ssd hem hdd

Arkadaşlar ssd sinde win 10 yüklü bir pc ye win 7 yüklü bir hdd takarsam sıkıntı çıkarır mı hdd yi formatlamak zorunda mıyım?
Geri