Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

(Anket) Sizce Hangisi RTX 5070 vs 5070Ti Sistem (Aynı Fiyata)

yani amd olması + eyvallah ama kalan hepsi ram, ssd ilerde yükseltebileceğiniz şeyler ama ekran kartı öyle ilerde yükseltçeğiniz bir şey olmaz. intel ile hiç işim olmaz derseniz 5070 alın kalan her senaryoda ti daha mantıklı geliyor bana
  2. kelomerosan

Yardım Bilgisayarım hiçbir şekilde interneti kullanamıyor?

wifi bağdaştırıcılarının da sürücülerini silip tekrar yükledim bir anlığına düzeldi sonra geri gitti
  3. kelomerosan

evet güncelledim sorun hala devam ediyor. acaba format mı atsam 1763295697 yaptım değişen bir şey yok
  4. kelomerosan

şöyle iki uyarı aldım (brick i çözdüm) Ağ Bağil değil, ancak Wi-Fi ağlar kullanılabilir. Kablosuz sinyal gücü düşük olabilir. internet bağlantısı yok -yalnızca yerel ağa bağhı. Kablosuz sinyal g cü düşük olabili.
  5. kelomerosan

VE ŞU AN BİLGİSAYARIM KİTLENDİ KAFASINA GÖRE SORUN OLUŞTUĞUNDAN PIN'IN KULLANILAMIYOR TEKRAR AYARLA DIYOR, AMA BUNUN İÇİN WIFI LAZIM... ÇILDIRICAM
  6. kelomerosan

Tamamdır bir de son onu deneyeceğim
  7. kelomerosan

sorun gider çalıştırdım ve şu an ethernet ağbağdaştırıcısı devre dışı bırakıldı diyor ve etkinleştir diyince bu eylemi tamamlayamadık dedi 1763290213 Tam vize öncesi ihtiyacım olan şeyler, tam şimdiyi buldu canım bilgisayarım. Tamamdır teşekkürler
  8. kelomerosan

hepsini yaptım ama değişen bir şey olmadı 1763289753 zaten konuda yazdım, bunu denedim zaten bu haliyle de pc de hiçbir şekilde ağ kullanılamıyir. Wifi ya da ethernet bağlı gözüküyor ama hiçbir uygulamayı kullanamıyorum ne google ne opera ne steam ne lol
  9. kelomerosan

ayrıca şöyle bir işaret çıkmaya başladı wifi ın yanında 1763289496 evet o ama şöyle bir problem var, internete bağlanamadan nasıl kuracağım 🥲
  10. kelomerosan

hayır, nasıl yapabilirim? 1763289315 evet ikisi de otomatikte 1763289347 ne olsuğunu anlamadım ama hemen deneyeyim
  11. kelomerosan

Ne yaparsam yapayım bilgisayarımda interneti hiçbir şekilde kullanamıyorum, bağlanıyor onda sorun yok ama ne google ne internet kullanan başka bir uygulama çalışıyor. Evdeki diğer cihazlarda sorun yok, denediklerim şunlar: Kendi telefonumdan mobil erişim noktası açtım olmadı, telefonunu usb ile...
  12. kelomerosan

Sistemim kaç tl eder?

Hocam nasıl 11-12 oluyor o fiyatlara 1660s-ti lı sistemler var 7-8 den fazla veren çıkacağını sanmıyorum
  13. kelomerosan

🔥İndirim Trendyol anker q30 kulaklıklar 1999 TL

alınır sadece q35 in biraz daha kötü baslısı onun dışında genel olarak ses profilleri yakın 1762006091 bu konuda ben de kefilim q35 kullandım 2 sene ve yazın kullanmak gibi bir niyetiniz varsa... kullanmayın başka bir şey diyemem
  14. kelomerosan

7500f ve 6800xt için kasa ve psu önerisi

Çekiyor ama ben 600w ile 6800 çalıştırdım yıllarca 650w xt de sorun yaratmaz
  15. kelomerosan

Ajazz aj159 apex yerine mouse önerisi

İstanbuldaysan özel mesaj atabiliir misin
  16. kelomerosan

Anladım sanırım bu gidişle 2k vermeye mecbur kalıcam 1761311371 şey gördüm itopyada aula sc580x 1300 e geliyor o nasıl
  17. kelomerosan

Çözüldü✓ 100.000TL en iyi hazır sistem? (Sadece kasa)

Bi şey dicem 5070ti lı sistemler 98 bin lira mı?!?!? Daha geçenlerde 56 bine falan 5080 satılmamış mıydı?
  18. kelomerosan

birazcık harcamak istediğimin üstünde ama bakacağım
  19. kelomerosan

Öyle de ypaabilirim de elimde mouse yok mümkünse o kadar beklemek istemem, muadili bir şey yok mu tr de :(
Geri