Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Bilgisayarım kapandı açılmıyor

daha yarım saat önce kullanıyordum bi anda kapkara ekranda kaldı, kapatım açtım daha açılmıyor. otomatik onarmayı denedim ama böyle hata verdi, güvenli modda da açılmadı
  2. kelomerosan

Çözüldü✓ Rtx 5050 kulanan varmı ?

5060 ı darboğazla aldığın için bi anda ondan 5050 performansı almayacaksın, işlemci gücünü kullanan ayarları da kısabilirsin ama gene de 5060 daha mantıklı çünkü ilerde işlemcini güncellemen ekran kartını güncellemenden daha olası
  3. kelomerosan

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör - 20,4 bin TL

İnsanların internette gördüğü ve duyduğu kadar abartılacak bir fark yok aralarında sonuçta, gene kendi gözünüzle gördüğünüzde zaten normal monitörünüze kıyasla çok daha glossy hissettirecek. he qdled in tek sorunu parlak bir odada kullanacaksanız o morluk can sıkabiliyor
  4. kelomerosan

Fitgirl repack sitesi güvenlimi?

fitgirl iyidir ya 3 yıldır sıklıkla oyun indiriyorum henüz problem yaşamadım
  5. kelomerosan

Çözüldü✓ 2. El rtx 2060 Super alacağım güvenlik etiketi duruyor, test etmeden alınır mı ?

alma derim ben daha önce yaşadım bunu, taa istanbuldan gebzeye gitmiştim, güvenlik etiketi üstündeydi furmark testleri falan da yapmıştık. Eve getirdik topladık pc yi çalışmıyor, bozulup duruyordu 2 hafta saçımı yoldurttu en sonunda sıfır ekran kartı aldım yani aman diyim ben de her parçayı 2...
  6. kelomerosan

Yardım R5 3600 için soğutucu önerisi

yani 2. el stok bir soğutucu kap geç derim ben he ille alacaksan thermalright assassin king mi ne vardı da o bile 1k olmuş bence 150-200 e stok fan almak en sağlıklısı
  7. kelomerosan

Samsun Odyssey OLED G8 aldım sizce değer mi?

Evet var bu yeni çıkan 2025 revizesi diye biliyorum ama şu an hatırlayamadım neyi farklı yaptıklarını ama sevindim 2 yılın pozitif geçmesine
  8. kelomerosan

Samsun Odyssey OLED G8 aldım sizce değer mi?

Yani mat olmasını çok önemsemedim ne yalan söyliyim ve birazcık da bir şeyini beğenmezsem satıcının amazon olmasına güvendim. İndirim ve maxi puanlarla 35000'e geldi vade farksız 9 taksit ile, bir monitöre o kadar para verilmezin ötesinde mantıklı bir seçim miydi dersiniz
  9. kelomerosan

(Anket) Sizce Hangisi RTX 5070 vs 5070Ti Sistem (Aynı Fiyata)

yani amd olması + eyvallah ama kalan hepsi ram, ssd ilerde yükseltebileceğiniz şeyler ama ekran kartı öyle ilerde yükseltçeğiniz bir şey olmaz. intel ile hiç işim olmaz derseniz 5070 alın kalan her senaryoda ti daha mantıklı geliyor bana
  10. kelomerosan

Yardım Bilgisayarım hiçbir şekilde interneti kullanamıyor?

wifi bağdaştırıcılarının da sürücülerini silip tekrar yükledim bir anlığına düzeldi sonra geri gitti
  11. kelomerosan

evet güncelledim sorun hala devam ediyor. acaba format mı atsam 1763295697 yaptım değişen bir şey yok
  12. kelomerosan

şöyle iki uyarı aldım (brick i çözdüm) Ağ Bağil değil, ancak Wi-Fi ağlar kullanılabilir. Kablosuz sinyal gücü düşük olabilir. internet bağlantısı yok -yalnızca yerel ağa bağhı. Kablosuz sinyal g cü düşük olabili.
  13. kelomerosan

VE ŞU AN BİLGİSAYARIM KİTLENDİ KAFASINA GÖRE SORUN OLUŞTUĞUNDAN PIN'IN KULLANILAMIYOR TEKRAR AYARLA DIYOR, AMA BUNUN İÇİN WIFI LAZIM... ÇILDIRICAM
  14. kelomerosan

Tamamdır bir de son onu deneyeceğim
  15. kelomerosan

sorun gider çalıştırdım ve şu an ethernet ağbağdaştırıcısı devre dışı bırakıldı diyor ve etkinleştir diyince bu eylemi tamamlayamadık dedi 1763290213 Tam vize öncesi ihtiyacım olan şeyler, tam şimdiyi buldu canım bilgisayarım. Tamamdır teşekkürler
  16. kelomerosan

hepsini yaptım ama değişen bir şey olmadı 1763289753 zaten konuda yazdım, bunu denedim zaten bu haliyle de pc de hiçbir şekilde ağ kullanılamıyir. Wifi ya da ethernet bağlı gözüküyor ama hiçbir uygulamayı kullanamıyorum ne google ne opera ne steam ne lol
  17. kelomerosan

ayrıca şöyle bir işaret çıkmaya başladı wifi ın yanında 1763289496 evet o ama şöyle bir problem var, internete bağlanamadan nasıl kuracağım 🥲
  18. kelomerosan

hayır, nasıl yapabilirim? 1763289315 evet ikisi de otomatikte 1763289347 ne olsuğunu anlamadım ama hemen deneyeyim
  19. kelomerosan

Ne yaparsam yapayım bilgisayarımda interneti hiçbir şekilde kullanamıyorum, bağlanıyor onda sorun yok ama ne google ne internet kullanan başka bir uygulama çalışıyor. Evdeki diğer cihazlarda sorun yok, denediklerim şunlar: Kendi telefonumdan mobil erişim noktası açtım olmadı, telefonunu usb ile...
Geri