Arama sonuçları: *

1. F

GPU Sıcaklığı 69 Derecede Takılı Kalıyor

Oyun oynarken CPU sıcaklığı 68-69 bandında gidip geliyor. Önceden 55-60'dı, bu bir sorun teşkil ediyor mu?
  2. F

Ekran Kartıma Kahve Döküldü Ne Yapmalıyım?

puahahahahahahahahahaahahahahah
  3. F

Hocam makara bi yana yazdığın şeyler için Teşşekür ederim az çok faydası oldu hallettim eyvallah
  4. F

Foto daki kim
  5. F

Küfür serbest mi bu sitede?
  6. F

Yav hocam zaten bir damla döküldü biliyorsun kasa çok kıymetli geldiği için bizlere hemen celallenme yaptım çokta ciddi bi durum değil yani
  7. F

EKRAN KARTINA KAHVE DÖKÜLDÜ

Baktım falın dediğine göre eğer temizleme işlemi gerçekleşmezse kahvenin üzerine soğuk bir su gideceğini gösteriyor
  8. F

Masa doluydu, kasa yanda duruyordu fincanı kasanın üstüne bıraktım hocam sonrasında olan oldu
  9. F

Hocam sen şizofren misin ilk başta ciddi bi sıkıntı olarak gördüğüm için paylaşmıştım o kadar lafta bulundu ki herkes bende herkes gibi makaraya vurdum sana batan şey nedir?
  10. F

Arkadaşlar ekran kartına 1 damla kahve döküldü ozon tabakasını yarar mı?
  11. F

Öyle yapacağım tavsiyen için eyvallah hocam
  12. F

Ya kanka insanlık hali bi an elimden kaydı kahve döküldü de allahtan 1 damla döküldü
  13. F

Ya beyler bırakın makarayı bi damladan bir şey olmayacağını bizde biliyoruz tatmin edici mesajlar yazar insan yazdıklarınız insanın içini daralttı la 1753047614 Ya beyler bırakın makarayı bi damladan bir şey olmayacağını bizde biliyoruz tatmin edici mesajlar yazar insan yazdıklarınız insanın...
  14. F

Ya dayı bildiğin masa üzerinde kahve içiyordum bi anda kahve masaya döküldü oradan bi kaç damla kasaya kasadan bi iki damlada ekran kartının havalandırmasına döküldü ve olduğu yerde kurudu bende de onun temizleneceği alkol olmadığı için temizleyemedim öyle kaldı
  15. F

KAHVE DÖKÜLDÜ EKRAN KARTINA Bİ KAÇ DAMLA SORUN TEŞKİL EDER Mİ İŞARETLEDİĞİM YERDE KURUDU TEMİZLEMEYR İHTİYAÇ VARMI KAHVE ŞEKERLİ BU ARADA
Geri