Arama sonuçları: *

1. H

Superbox mu magnet mi

Kykda kalıyorum da şimdi arkadaşlarla beraber internet alalım diyoruz ortaklaşa. Superbox mi magnetmi bilemedik. Magnette 15mb sınır varmış diğerinde kota yokmuş galiba da hiç kullanan varmı
  2. H

Yurt için internet önerisi

Kaça geliyor aylıl
  3. H

Bu 500gb olanda sınırlama varmıdır
  4. H

Kykda kalıyorum yurt interneti zaten çekmiyor kendi internetiminde çekmediği zamanlar pluyor o yüzden türk telekom magnet veya superbox gibi bişey almayı planlıyorum ama superbox çok pahalı yani sınırsız olsa alınırda yinede çok pahalı geliyor ondan dolayı önerilrrinizi alabilirmiyim magnet...
  5. H

Papara tekrar kapanma ihtimali var mı?

Tamam kral haber edersin
  6. H

Logitech G305 alınır mı yoksa başka tavsiyeniz var mı?

Kral valla inan bana hiç ama hiç duymadığım marka yani forumdada duymadım ondan güvenemem
  7. H

Temu falan girmem ben o işe kral ya
  8. H

https://www.amazon.com.tr/dp/B07CGPZ3ZQ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Bumu yoksa daha iyi bir alternatif varmı kablosuz
  9. H

Ne diyim kral atalarım mı diyeyim ne bu cahillik ne bu ciddilik
  10. H

Aga şimdi hani bu paparaya kayyum falan olayı oldu ya kapandı hatta iuan kayyum atandımı hiç bi fikrim yok ama tekrar öyle kapanöa ihtimali var mı? Ona göre toplu para tutmamaya çalışcam
  11. H

Yardım Rust çok vram kullanıyor

Hacı bendede 5070ti laptop var 9955hx işlemci 32 gb ram ama 100fps anca görüyom nabacam bwn ya
  12. H

Type c ile laptopa bağladım bir anda kapandı

Oof of yeni px alırız sorun bitmez
  13. H

Type c ile laptopa bağladım bir anda kapandı

TWlefonumun şarjı yok diye type c kısmından bilgisayara bağladjm 5 10dj sonra pc kendi kendine restart attı sebebi nedir bilgisi olan varmı ya laptopun modeli gamegaraj slayer r9t 5070ti lı olan
  14. H

5070ti var Rustta çok fps drop yiyorum

Senaei rustun yaptım işte onq rağmen 80 90 100n110 falan arasa 60a düşüyo
  15. H

Laptop benimji hacı
  16. H

Neredeyse en düşük ayarlardq
  17. H

s YEr var sıcaklık 82 85 arası arada 79 a düşüyor driverlar güncel fakat dolu yerlerde 60 70 fps alıyorym boş yerde 120 yani çoo az sanki 5070ti o kadar
  18. H

5070ti var 9955hx işlemci 32gb ram ama yinede çok fps drop yiyorum neden?
  19. H

Laptop formattan sonra kasmaya başladı

Youtubedan izleywrek attım ama bazı aşamalar önüme bile gelmedi. Bilgisayar ilk geldiğinde windowsu kurduğumda kasmıyordu böyle sekmeleri sürüklerken ama şimdi format attıktan sonra kasmaya başladı sürüklerken neden lütfen yardım edin
Geri