Arama sonuçları: *

1. M

Ailem espor maçlarını izlememin anlamsiz olduğunu söylüyor?

ben hergün mü izliyorum (= 1774798368 Egecim takip ettiğim bazı takımlar var ya onların maçınıd izliyorum ya da turnuva finallerini falan izliyorum
  2. M

futbol izlemek ne olum
  3. M

yok geçmiyor derslerimde ortalama
  4. M

yok abi benim cidden sosyal anksiyetem var dayanamıyorum sevdiğim birşeyle alay edince benim üzerimden.
  5. M

Lgs ye 77 gün kala çalışmak

Ben çok iyi bir okul olmadığı sürece bence şuanki liseler arasında pek bir fark yok gibi.
  6. M

bunu biraz sosyal anksiyetemin olmasindan da kaynaklandiğini düşünüyorum
  7. M

Ben Counter Strike oynayip espor maçlarını profesyonel oyuncularin oynayışlarını izlemeyi seviyorum fakat ailem bu hobimi bugün babam odama baskın yapınca öğrendi ve beni zevkimle alakalı alay etmeye başladi.Ben o anda kendimi baya kötü hissettim.Yeri dibine girsem daha iyi diye düşünmeye...
  8. M

Sınıftaki biri yapmasını istemediğim halde el şakası yapıyor.

Sınıftaki biri yapmasını istemediğim halde götüme dokunuyor.Uyarınca da şaka yaptım diyor sizce ciddiye almamalı mıyım?
  9. M

Laptobumda video izlerken aniden donmalar oluyor?

fareyi falan da hareket ettiremiyorum donunca
  10. M

11. M

Bana max 40k ye ulaşcak hazır sistem önerisinde bulunabilir misiniz?

Bana max 40k ye ulaşcak hazır sistem önerisinde bulunabilir misiniz?
  12. M

Bu sistem nasıl 40k için?

kötü mü?
  13. M

Bu sistem nasıl 40k için?

https://www.gaming.gen.tr/urun/812011/blade-dualrx9060-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-9060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  14. M

Babami 1 yil once aldigimiz gaming laptobu satip pc almaya nasil ikna edebilirim

Rtx 4060 75+25 watt i5 12450h 1tb ssd 1765828754 Fazla isiniyor ve isininca baya dusuyo performansi 1765828777 Model olarak monster t5 23.3
  15. M

Babami 1 yil once aldigimiz gaming laptobu satip pc almaya nasil ikna edebilirim

Babami 1 yil once aldigim gaming laptobu satip pc almaya nasil ikna edebilirim?
  16. M

Laptobumu bakıma götürürsem cs2 de fps artar mı?

mesela kaç fps artabilir ? 1765736439 200 fps e geri dönebilir miyim?
  17. M

Laptobumu bakıma götürürsem cs2 de fps artar mı?

Laptobumu bakıma götürürsem cs2 de fps artar mı? Normalde bu laptopla 200 fps alabiliyodum 65 derecede ilk aldığımda şimdi 95 derecede 120 fps alıyorum.
  18. M

Sizce 1 yıl önce aldığım monster t5 23.3 ü satıp masaüstü pc almak mantıklı mı?

Sizce 1 yıl önce aldığım monster t5 23.3 ü satıp masaüstü pc almak mantıklı mı?
Geri