Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Şuan 250ciğdem kodu için limiti doldu diyor
  2. S

Yardım Steelseries arctis nova pro wireless modeli hakkında yardıma ihtiyacım var

Steelseries arctis nova pro wireless xbox kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığın bluetooth ile cihaza bağlanıyorum sonra farklı bir cihaza bağlanmak istediğimde kulaklığın bluetooth ayarlarını sıfırlamam gerekiyor diğer cihazlarda görmüyor. Cihazı servise yolladığımda değiştirdiler fakat gene aynı...
  3. S

Seçili ASUS & ROG ürünlerine Resident Evil Requiem

Mediamarkt aldığım monitör için kampanyaya katılım sağlıyabiliyor muyum?
  4. S

Steelseries arctis Nova Pro wireless X/P/Pc versiyon farkları

Modeller arasında özellik farkı var mı?
  5. S

Steelseries arctis Nova Pro wireless X/P/Pc versiyon farkları

Kulaklığım arızalandığı için servise gönderdim onlarda bir üst modeli ile değiştireceklerini söylediler. Fakat xbox versiyonu ile değiştireceklerini söylediler ve ben hem pc hem de ps de kullandığım için istemedim. Bana dönüş yapacaklarını söyleyip xbox versiyonu kargoya vermişler. Sizce kabul...
  6. S

Yardım Yeni aldığım monitör hakkında

Söylediğimde arızalı olduğu için rapor gerektiğini söylüyorlar
  7. S

Firma zaten iadeyi kabul etmiyor. 1 adet bile olsa ölü pikselin olduğu yer göze çarpıyor kenarda olsa uğraşmamda. Belli olduğu için değiştirmek istiyorum
  8. S

kanun olarak var 1 adet bile ölü piksel çıksa bu ayıplı mal olarak kabul ediliyor diye 1770980043 tamam teşekkürler 1770980089 servis raporu olmadığı için sorun çıkartırlar mı çünkü servise göndermekle uğraşmak istemiyorum sonuç zaten belli olacağı için
  9. S

THH'ye mediamarkt mı vereceğim yoksa asus'u mu?
  10. S

1 adet ölü piksel ayıplı mal olarak kabul edildiğinden değiştirmeleri gerekiyor sözleşmede yazması bir şey değiştirmiyor 1770979554 Hiçbir yerde böyle bir sözleşme bulamadım. 1 adet ölü piksel olması şuan sorun değil fakat ileride artarsa bu sefer firma onarım yapabilir ve bu onarımda her...
  11. S

Arızalı olduğu için rapor istiyorlar
  12. S

Normalde araştırıp alırdım fakat bundan önce aldığım monitörde sorun yaşadığım için hızlıca alayım dedim ondan dolayı pişmanlık yaşadım. 1770979314 Bende aynısını söyledim fakat ne mediamarkt kabul ediyor ne Asus bende thh'ye başvuracağım çözümlenmesi için
  13. S

firmaya iletişime geçtim dönüş bekliyorum
  14. S

mediamarkt'tan aldım onlar her şekilde rapor istiyor benden satıcıya soru sor kısmından yazmıştım
  15. S

hayır mesela bilgisayar açılırken Asus yazıyısı çıkıyor ya A'nın biraz solunda kalıyor 1770977388 1 tane bile ölü piksel çıksa bu ayıplı mal olarak sayılıyormuş
  16. S

tek tek baktım fakat sadece siyahta 1 adet var 1770977184 THH'ye başvursam aldığım firmayı mı vermem lazım yoksa markayı mı?
  17. S

ortada kalıyor her siyah ekranda net bir şekilde görüyorum
  18. S

şuan 1 tane olması zaten sorun olmuyorda ilerde zamanla bu ölü pikseller artıyor bende ondan dolayı değiştirmek istiyorum
  19. S

siyahta belli oluyor. THH'ye başvursam red mi yerim
  20. S

ilk başta video izlerken farkettim sonra daha fazla olabilir diye YouTube ölü piksel videosu açtım fakat 1 tane var daha göremedim
Geri