Arama sonuçları: *

1. Guitarist-S

Gamepower Intense X20

Merhabalar arkadaşlar bu monitörü yeni aldım biraz uyguna geldi. Aldığım kişiden deneyerek aldım ama eve geldiğim de monitör açılırken ölü piksel testinde ki gibi renkler göstermeye başladı nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı ?
  2. Guitarist-S

Windows 11 güncelleme sonrası ekran gelmiyor

Kankalar merhabalar. Hogwarts oynuyordum güncelleme gelmiş win 11 e yaptım sistemi yeniden başlattım ve ekran gelmedi sistem logosu da gelmedi. İşlemci : Ryzen 5 7600 Ram 16 GB ddr5 Ekran kartı - Intel arc a750 limited edition Anakart - asus tuf gaming a620-pro wifi
  3. Guitarist-S

X870e carbon anakart hata kodu

Merhabalar yeni kurduğum sistemde 08 hata kodu alıyorum. Anakart - X870e Carbon Wifi İşlemci - Ryzen5 7600
  4. Guitarist-S

Uzun ömürlü PSU ve sistem

Hocam cuma günü siparişini vermdim. Bekliyorum. Gelince tekrar düşüncelerimi yazarım foruma.
  5. Guitarist-S

Hocam bu power da 3.1 ve 5.1 desteği var mı yazıyor ama ürün açıklamasında belirtilmeyen bir konu var ve hocam yeni mi geldi Türkiye'ye hiç bir sitede yorum değerlendirme yok
  6. Guitarist-S

Teşekkürler hocam.
  7. Guitarist-S

Hocam Nzxt modeli hem 1200w hemde fiyatı da uygun geldi bana. Sadece marka kalitesini bilmiyorum
  8. Guitarist-S

Merhabalar arkadaşlar. Yeni bir sistem kuruyorum ve uzun ömürlü olması için bazı parçaları kaliteli almaya özen gösteriyorum. Önerilerinizi alabilirim. Anakart : MSI x870e carbon wifi (sipariş verildi) İşlemci : Ryzen 5 7600x (düşünüyorum ama ileride yükselteceğim) Ram : 16x2 olarak 6000mhz...
  9. Guitarist-S

Anakart tavsiyesi ve önerisi

Merhabalar MSI mPG X870E Carbon siparişini verdim
  10. Guitarist-S

Teşekkür ederim hocam eğer 18.600 TL civarı bulursam bunu tercih edeceğim kesinleşti.
  11. Guitarist-S

MSI MPG X870E CARBON WIFI peki bu anakart için görüşün nedir hocam ?
  12. Guitarist-S

Hocam peki MSI MPG X870E CARBON WIFI anakart nasıldır ? Bu çok ilgimi çekiyor
  13. Guitarist-S

MSI MAG X870 TOMAHAWK WİFİ Asrock X870 Riptide WiFi Arkadaşlar merhaba. Kasım ayı indirimlerin de bu iki anakart arasından birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi mantıklı bütçemi zorlayarak bir tık üstünü de alabilirim. Bu kadar para verip görsel olarak ta güzel olursa sevinirim. Sizin...
  14. Guitarist-S

Modem tavsiyesi ve önerisi

Arkadaşlar merhaba. 160 m2 evde AC750 DSL modem var. Wifi 5 ve 2.4 Ghz çok kötü. Yeni modem almak istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla Keenetic Hero ve Extra DSL arasında kaldım. Yorumlara baktığımda TENDA V12 AC1200 modem wifi 5 ghz in daha iyi olduğunu söyleyende gördüm. Sizce modem...
  15. Guitarist-S

asus rog strix x570-e model anakarta benzer anakart önerisi

Meg ace almaya karar verdim teşekkür ederim
  16. Guitarist-S

dostum fiyat olarak üstüne biraz çıkabilirim özellik bakımından bir tık ve ya iki tık üstü olabilir.
  17. Guitarist-S

Arkadaşlar merhabalar. asus rog strix x570-e bu ankartta benzer bir anakart önerebilir misiniz ?
  18. Guitarist-S

5.1 Ses Sistemine Ses Kartı

Arkadaşlar merhaba bende Leader marka 5+1 ses sistemi kullanıyorum. Sorum şu; Bu ses sistemini PC ye bağlamak ve müzik kayıt almak ve ya efekt vermek için harici bir ses kartı almam gerekiyor mu? Yoksa zaten ses sistemimin içinde ses kartı var mıdır ve bunu nasıl kullanabilirim ?
Geri