Arama sonuçları: *

1. A

Bf6 alınır mı?? Optimizasyon?

Hocam bdnde alıp oynamak istiyorum da 2k da R7 7800x3d 5070 kartla kaç FPS alırım tahmini
  2. A

Bf6 alınır mı?? Optimizasyon?

Reis aynı işlemciyi kullanıyorum oyunda işlemci sıcaklığın ekran kartı sıcaklığın nasıl? Çok yüksek çıkıyor mu
  3. A

Bilgisayar geç açılıyor

Arkadaş aranızda sorunu bilen kimse yokmu ya
  4. A

Bilgisayar geç açılıyor

Arkadaşlar merhaba. Kasanın güç tuşuna basıp PC yi açıyorum kasa açılıyor ama monitöre hiç ekran gelmiyor. Bende kasadan kapatıp PSU tuşunu kapatıp açıyorum sonra PC yi açtığımda monitör de açılıyor. Bu sorunu nasıl çözerim.
  5. A

Yardım CS2'de yüksek ping sorunu

hocam ethernet kablosu kullanıyor musunuz ?
  6. A

CS2 de rank nasıl atlanıyor?

hocam kasalar ücretli mi oluyor ek ödeme yapıyormuyuz peki ?
  7. A

yani seçkin alınca rütbe açılıyor doğru mu ? 600 Tl de çok ama neyse saol
  8. A

yok almadım gerekli mi?
  9. A

Arkadaşlar CS2 oynuyorum 2 haftadır yaklaşık 50 saatim var rekabet oynuyorum fakat nedense şuanda hiç elom yok. CS2 de rank sistemi nasıl işliyor?
  10. A

3K bandında F/P Kablolu oyuncu kulaklığı önerisi?

teşekkür ederim hocam.
  11. A

anladım hocam tamam o zaman attığınız linkten alacağım.
  12. A

hocam interntte 3k civarı aliexperex gibi stede 1970 tl sence burdan alınır mı ? https://tr.aliexpress.com/item/1005008377941403.html
  13. A

hocam bu dediğiniz al mchose v9 pro iyi mi acaba ? İlk defa duydum çünkü
  14. A

Arkadaşlar oyuncu kulaklığı almak istiyorum da bana F/O bir kablolu kulaklık önerir misiniz? Genellikle CS2 ve Souls-Like tür oyunlar oynuyorum.
  15. A

The Last of Us Part I oynarken PC belirli bir zaman sonra kendini kapatıyor.

hocam bende 150 fps gösteriyor oyun çok iyi oynanıyor herhangi bir donma, kasma vs yok sadece oyunu oynarken bir anda pc kendi kendine tamamen kapatıyor. 1754482313 ama dediğinizi deneyeceğim
  16. A

CS 2 de 2k grafiklerde ısı şuan böyle 1754479178 .
  17. A

Hocam fanların hepsi işini düzgün yapıyor fakat büyük ihtimalle sorun şu; benim PC balkon da gündüzleri camlar kapalı oluyor vantilatör çalıştırıyorum o yüzden balkon aşırı derece de nemli yani dışarısı 35 derecede ise benim oda 40 derece öyle düşün. O yüzden de kasanın içine girecek soğuk temiz...
  18. A

Hocam öndeki fanlar kasanın içine hava üflüyor arkadaki fan sıcak havayı dışarı atıyor üstteki 2 fan ise sıcak havayı dışarıya atması için. Fanlar böyle takılı
  19. A

Hocam öndeki fanlar zaten içeriye hava girecek şekilde takılmış. Arkada da takılacak 1 fan yeri var zaten üstte de 2 fan
Geri