Arama sonuçları: *

1. B

❌İndirim Bitti! MSI MAG CoreLiquid I360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3.000TL

Sığıyormus ya Lian li lancool 207 var
  2. B

Anladım Hocam pek anlamıyorum bu teknik durumlardan ve fiyatlardan ama işlemci soğutucu gerekliydi phantom spirit kule tiplerine bakıyorum 2-2.5k diyor onlarin yerine bunu mu çeksem direkt
  3. B

Hepsiburada üzerinden de satıştaydi sanki ben mi yanlış gördüm şu an 4300 TL gösteriyor ama 3000e düşmüştü sanırım orda da neden soruyorum Hepsiburada 3 taksit yaptırıyordu burada taksit yok :(
  4. B

Yardım 9600x işlemci ile rx6600 ekran kartı takası

Arkadaşlar selam genel piyasa durum ve ikinci el fiyatlarından çok haberim yok uğrasabilecegim zamanım da yok maalesef benim elimde rx6600 Asus dual ekran kartı var size şöyle söyleyeyim kart belki 5 6 aydır boşta duruyor satmayı denemedim bile. Kutu fatura her şeyi var garantisi yok çok az...
  5. B

Yardım ASUS PRIME B760M-R D4 alınır mı?

işlemci 14400f her şey hazır ya anakart ram slotlarım bozuldu o yüzden değiştirmek istriyorum ddr4 ramler var 14400f var
  6. B

Yardım ASUS PRIME B760M-R D4 alınır mı?

https://www.itopya.com/asus-prime-b760m-r-d4-5333mhz-oc-ddr4-soket-1700-m2-hdmi-matx-anakart_u25247 Linkteki anakart alınır mı? bu fiyata daha dolu başka bir model var mıdır alabilir miyim? DDR4 anakart gerekli
  7. B

Çözüldü✓ Lian Li Lancool 207 Digital Siyah Mid-Tower ATX Kasa 4K gaming gecesi alınır mı

Hocam 1-1.5 aydır kullanıyorum herhangi bir ses ve problem yok gayet iyi
  8. B

Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

Anakart lazım arkadaşlar gözüne çarpan olursa bir dürterseniz sevinirim pls
  9. B

❌İndirim Bitti! TRENDYOL KAZI KAZAN SAAT 21.00

1000e 250 var takas olur varsa 400 500 çıkan ile varsa
  10. B

Yardım Laptop önerisi ofis iş için

[H3 id='Asus+Vivobook+15+13.Nesil+Core+i5+13420H-8Gb-512Gb+Ssd-15.6inc-W11+en+ucuzlarndan+alnr+m']Asus Vivobook 15 13.Nesil Core i5 13420H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11 en ucuzlarından alınır mı [/H3]
  11. B

Yardım Laptop önerisi ofis iş için

https://www.vatanbilgisayar.com/notebook-9taksit/ Arkadaşlar selam şu an vatanda peşin fiyatına 9 taksit kampanyası gördüm birçok kartta da geçerli. Laptop ihtiyacım var asla oyun oynamayacagim masaüstü bilgisayarım var zaten sadece iş için Office programları vs kullanacağım buradan alınabilecek...
  12. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam 207 digitalden bahsediyorsaniz iki üç hafta önce yine gaming gecesinden aldım gayet güzel kasa memnunum sadece PSU ön tarafta konumu kablolama ve PSU moduler olması önemli kolaylık sağlaması için onun dışında çok güzel bir kasa 4k dusmustu ben aldığımda yine 4 ve altına düşerse alınır bence
  13. B

Yardım Kasa+psu uyumlu mudur?

Yok daha iki saat önce gaming gecesinden aldım. Şu an sadece sipariş detayı linki var herhangi bir iptal iade bir seçenek çıkmıyor ama mesaj attım bakalım direkt
  14. B

Valla içime sinmisti hocam ya kaliteli PSUdu. Peki direkt iade edebiliyor muyum bu incehsapta ürün hiç paketlenmeden gönderilmeden vs.
  15. B

Evet hocam derinlikten dolayı uyumsuz olduğu söyleniyor iptal edecez artık kasa derinliği 160 PSU 180
  16. B

Valla bilemedim en iyisi satıcıya sormak gibi
  17. B

yok hocam bu lian li psu aldım ama uyumlu değilse geri iade edecem
  18. B

https://www.incehesap.com/lian-li-edge850-siyah-850w-80-gold-atx-power-supply-fiyati-76791/ arkadaşlar psu aldım gaming gecesinden kasam da şu...
  19. B

❌İndirim Bitti! Lian Li Edge850 Siyah 850W 80+ Gold 5999

Lian Li Edge 850 PSU 182 mm uzunluğuyla, resmi olarak desteklenen 160 mm limitini aşmaktadır. Hocam biraz inceledim ama tam anlayamadım lancool 207 digital kasam var bu psu ile uyumlu olmadığı yazılan yorumlar var. Bilginiz var mıdır ?
Geri