Arama sonuçları: *

1. W

Rehber Sorunlu SSD'ler ve Sorunları

Peki bana önerin ne olabilir fiyat performans kıstasında olsun biraz. Samsung evo 970 prolara falan çıkmam imkansız. 500gb boyutlarında arıyorum bu arada.
  2. W

Rehber Sorunlu SSD'ler ve Sorunları

SSDlerin ömrü kısaysa o zaman yüksek gbli ssd almanın şuan için mantığı yok gibi. 512gb ssd alma fikrindeydim ama o fiyata 256gb m2 nvme ssd +1tb 7200rpm hdd almak daha mı mantıklı ?
  3. W

M.2 NVMe SSD Önerisi

Yine Intel için olumlu bir geri dönüş alamadım. 😄 1590190947 İnşallah en kısa sürede düşer o zaman. Bayram indirimi olur diye hevesle bekledim ama görünürde bir indirim bulamadım. İkinci el ssd almak pek mantıklı bir hareket olmaz dimi ?
  4. W

M.2 NVMe SSD Önerisi

Peki "intel 660p" hakkında ne düşünüyosun ? Kullanan arkadaşın falan oldu mu ? 1590190370 Bana önerebileceğiniz bir modeli var mı peki ?
  5. W

M.2 NVMe SSD Önerisi

Teşekkür ederim. Fiyatı makul seviyelerde, bunu da bi araştırayım. Sağolasın dostum. 1590189938 Sen de mi 8200 PRO diyosun ? 😄
  6. W

M.2 NVMe SSD Önerisi

Haklısınız ama şuan 500GB'lık Samsung sddler 1000tl civarlarında ve bu durum beni üzüyor. O yüzden ondan düşük fiyata ama güzel bir şey var mı diye araştırıyorum.
  7. W

M.2 NVMe SSD Önerisi

Arkadaşlar günlerdir kafayı yemek üzereyim. Notebookumdaki dahili bulunan "intel" M2 slotlu ssd bi anda arızalanmıştı ve sonra ben de arkadaşımda bulunan baya eski bir hdd üzerinden windows 10 kurmuştum. Ama laptop açılırken aşırı geç açılıyor ve bu süre beni çok sıkıyor şimdi bir SSD ihtiyacım...
Top Bottom